Ai fost diagnosticat cu TSADac&259; da aceast&259; carte te va ajuta…• s&259; î&539;i faci prieteni;• s&259;-&539;i dezvol&539;i cele mai bune abilit&259;&539;i la &537;coal&259;;• s&259; fii un minunat copil fiic&259; frate sau prieten;• s&259; înve&539;i s&259; cre&537;ti &537;i s&259; comunici cu ceilal&539;iIdeile &537;i sfaturile din aceast&259; carte te vor ajuta

Ghid de supravietuire pentru copiii cu tulburari de spectru autist (si pentru parintii lor)

de Elizabeth Reeve, Elizabeth Verdick

Cod produs: 0000233300

Data aparitie: 2022

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-048-454-7

Numar de pagini: 248

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Ai fost diagnosticat cu TSA?

Dacă da, această carte te va ajuta…

• să îți faci prieteni;

• să-ți dezvolți cele mai bune abilități la școală;

• să fii un minunat copil, fiică, frate sau prieten;

• să înveți, să crești și să comunici cu ceilalți.

Ideile și sfaturile din această carte te vor ajuta să treci peste problemele zilnice, cum ar fi emoțiile, comportamentul și comunicarea cu alte persoane.

Citește această carte împreună cu un părinte sau cu un alt adult căruia îi pasă de tine.

Este important să ai un ajutor. Un adult îți poate răspunde la întrebări și te poate ajuta să înțelegi ideile și sfaturile din această carte. Selectează ce te ajută pe moment, nu trebuie să le faci pe toate dintr-odată.

Ca să dobândești noi abilități, ai nevoie de timp, răbdare și exercițiu.

O poți face!

Despre autor:

Dr. Elizabeth Reeve, psihiatru pentru copii și adolescenți, a lucrat cu copii, adolescenți și adulți din spectrul autismului de peste 20 de ani. De asemenea, este mama unui tânăr cu autism. Ca părinte și medic, ea experimentează provocările zilnice ale TSA atât la domiciliu, cât și la locul de muncă. Dr. Reeve își amintește că, în diferite momente, i s-a spus despre copilul ei că era „greu de urechi“ și „întârziat din punct de vedere intelectual“ (deși el nu era) și că „probabil nu va putea niciodată să meargă“ sau „ar putea orbi“ cândva (din nou, greșit!). Astăzi, ca adult, el lucrează cu jumătate de normă, are o viață socială activă, se bucură de multe hobby-uri și iubește cursurile la care participă pentru a-și continua studiile la facultate. Au fost multe lupte de dus, dar munca asiduă continuă să dea roade.

Elizabeth Verdick scrie și ea din perspectiva unei mame cu un copil în spectru. Susține și pledează pentru cauza fiului său de când el avea doi ani, aceasta fiind una dintre cele mai mari experiențe de învățare din viața ei. Pe parcurs, a lucrat cu medici, terapeuți comportamentali, profesori, consilieri școlari și logopezi, terapeuți ocupaționali și fizioterapeuți pentru a-și ajuta fiul. În calitate de autor al numeroaselor cărți pentru copii și adolescenți, știa că, într-o bună zi, ar vrea să scrie o carte pentru fiul său și alți copii ca el, în speranța că poate fi un ghid care să-i ajute nu numai să supraviețuiască, ci și să prospere. Multe dintre cărțile ei pentru copii de toate vârstele se referă la învățarea emoțională și socială și la aspecte legate de comportament.

Află mai multe despre activitatea ei pe www.elizabethverdick.com.

Caracteristici:

Pagini: 248

Mărimi: 16,5 x 23,5

Autor: Elizabeth Verdick, Elizabeth Reeve

Copertă: Necartonată


Data aparitie 2022
Editie Editia I
ISBN 978-606-048-454-7
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 248
Tip coperta Necartonat
Autor

Elizabeth Reeve, Elizabeth Verdick

Numar pagini 248
Scroll