Ghiozdanele au o influenta foarte mare asupra coloanei vertebrale si din acest motiv pe langa detaliile care tin de aspectul ghiozdanului trebuie luate in considerare caracteristicile practiceDe aceea iti propunem un ghiozdan confortabil cu un design modern si colorat pe care il vei purta cu drag la scoala si nu numaiBuzunarul principal si cel secundar sunt mari incapatoare ideale pentru cartile si caietele mai mari cele frontale sunt mai mici potrivite pentru

Ghiozdan 38 cm, cu 3 compartimente, Daco GH375

Cod produs: 0000238677

Brand: Daco

Colectie: Daco

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Ghiozdanele au o influenta foarte mare asupra coloanei vertebrale si din acest motiv, pe langa detaliile care tin de aspectul ghiozdanului, trebuie luate in considerare caracteristicile practice.

De aceea, iti propunem un ghiozdan confortabil, cu un design modern si colorat, pe care il vei purta cu drag la scoala si nu numai!

Buzunarul principal si cel secundar sunt mari, incapatoare, ideale pentru cartile si caietele mai mari, cele frontale sunt mai mici, potrivite pentru pachet sau obiectele scolare mai mici, iar cele 2 laterale, pentru depozitarea sticlelor de apa. Borseta este, de asemenea, foarte practica pentru maruntisuri.

  • dimensiuni: 38 x 30 x 17 cm
  • 4 fermoare
  • 1 borseta practica
  • bretele reglabile, forma anatomica
  • spate si bretele cu burete si plasa ce previn transpiratia

Colectie Daco
Scroll