Rucsac Santoro Gorjuss Melodies Little Dancer cu 3 fermoare Si tu vrei sa dansezi Rucsacul Gorjuss Little Dancer are o tema incantatoare Micuta dansatoare Exprimarea de sine se formeaza din copilarie prin cum ne imbracam prin ceea ce alegem sa purtam Moda este forma directa nonverbala a exprimarii de sineDescopera noul model de Rucsac Gorjuss Melodie Little Dancer Micile
 

Ghiozdan 45 cm, cu 2 compartimente, Gorjuss Little Dancer 1110GJ02T

Cod produs: 0000222330

Brand: Santoro

Colectie: Santoro

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Rucsac Santoro Gorjuss Melodies Little Dancer cu 3 fermoare

 Si tu vrei sa dansezi? Rucsacul Gorjuss Little Dancer are o tema incantatoare, Micuta dansatoare! Exprimarea de sine se formeaza din copilarie, prin cum ne imbracam, prin ceea ce alegem sa purtam. Moda este forma directa nonverbala a exprimarii de sine.

  • Descopera noul model de Rucsac Gorjuss Melodie Little Dancer. Micile detalii... care fac toata diferenta atunci cand alegi ghiozdanul: daca este brand sau nu, cum este accesorizat, daca este captusit, materialul si rezistenta fermoarelor de inchiderecate sezoane rezista...!
  • Dimensiunea: 29 x 45 x 17 cm
  • Editie limitata
  • Il poti purta in vacanta, la plaja, sau pe munte, poti calatorii confortabil avandu-l cu tine in cabina avionului sau cand incepe scoala si vrei sa arati prietenelor noile tale preferinte.
  • Rucsacul Santoro Gorjuss Melodies Little Dancer, are 2 compartimente inchise cu fermoare cu doua cheite, buzunarul frontal este generos se intinde pe treisferturi din inaltimea ghiozdanului, este prevazut cu un mic organizator si elastic cu carabina pentru chei si se inchide cu fermoar. Are atasat un mic breloc sidefat in forma de nota muzicala, care se poate detasa. Logoul Santoro London Gorjuss este si el prezent si evident atat prin cromatica cat si prin materialul folosit
  • Compartimentul principal are o captuseala roz cu note muzicale, are un separator buretat special pentru laptop sau tableta.
  • Materialul rucsacului are un efect special de glitter, ceea ce-i da o nota discreta si eleganta, imprimeul in tonuri placute de verde si portocaliu, vibreaza energie si veselie
  • Spatele este buretat, cu sistem antitranspiratie, are sistem special care faciliteaza atasarea lui pe un troler, bretelele captusite si ajustabile ajuta la o purtare confortabila.
  • Rucsacul Santoro Gorjuss Melodies Little Dancer are doua buzunare laterale din plasa stranse cu elastic. Pot fi utile pentru sticla de apa, telefon, sau alte maruntisuri de prima necesitate.
  • La baza rucsacului sunt patru placute zimtate din cauciuc cu rolul de a proteja si creste rezistenta la purtare
  • Santoro, prin noile modele de rucsacuri si ghiozdane create anul acesta nuanteaza noile tendintele cromatice si de design.

Colectie Santoro
Scroll