Felicitare Gorjuss Friends Walk Together - My Forever Friend reprezinta un mod minunat de a-ti surprinde intr-un mod deosebit de placut cea mai buna prietena Micutele fetite Gorjuss sunt prezentate pe felicitare intr-un mod cu totul deosebit Inconjurate de un cadru bleu pe un fundal cu dungi monocrome fetitele Friends Walk Together sunt gata sa transmita o stare de buna-dispozitie tuturor celor care o primescDesign-ul minunat al felicitarii Gorjuss Friends Walk Together - My

Gorjuss Felicitare - My Forever Friend GJ008

Cod

Cod produs: 0000195441

producator

Brand:

Santoro

disponibilitate Disponibilitate:
livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Felicitare Gorjuss Friends Walk Together - My Forever Friend reprezinta un mod minunat de a-ti surprinde intr-un mod deosebit de placut cea mai buna prietena. Micutele fetite Gorjuss sunt prezentate, pe felicitare, intr-un mod cu totul deosebit. Inconjurate de un cadru bleu, pe un fundal cu dungi monocrome, fetitele Friends Walk Together sunt gata sa transmita o stare de buna-dispozitie tuturor celor care o primesc.

Design-ul minunat al felicitarii Gorjuss Friends Walk Together - My Forever Friend este completat de o frumoasa panglica bleu in partea laterala si de o eticheta in relief cu mesajul „My forever friend”.
Interiorul felicitării are un spatiu special creat pentru a putea scrie mesajele pe care doriti sa le transmiteti celor dragi.
Felicitare Gorjuss Friends Walk Together - My Forever Friend vine insotita de un frumos plic cartonat, cu un interior foarte elegant, in dungi monocrome, pentru a putea fi oferita cadou cu usurinta persoanelor dragi! Sigla Santoro este inscriptionata pe plic, pentru a oferi un aer elegant si rafinat intregii felicitari.
Pe sptale plicului se gaseste un loc special creat pentru a scrie destinatarul acestei minunate felicitari Gorjuss.
Dimnesiuni: 14 x 14 x 0.5 cm


Colectie Santoro
Scroll