Felicitare Gorjuss Thank You For Being My Rainbow reprezinta un mod minunat de a-ti surprinde persoanele dragi fie ca vorbim de familie prieteni sau chiar colegi de munca Micuta fetita Gorjuss este prezentata pe felicitare intr-un mod cu totul deosebit Inconjurata de un cadru bleu pe un fundal cu dungi monocrome fetita Rainbow Heaven este gata sa transmita o stare de buna-dispozitie tuturor celor care o privescDesign-ul minunat al felicitarii Gorjuss Thank You For Being My

Gorjuss Felicitare - Thank You For Being My Rainbow GJ009

Cod

Cod produs: 0000195442

producator

Brand: Santoro

disponibilitate Disponibilitate:
livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Felicitare Gorjuss Thank You For Being My Rainbow reprezinta un mod minunat de a-ti surprinde persoanele dragi, fie ca vorbim de familie, prieteni sau chiar colegi de munca. Micuta fetita Gorjuss este prezentata, pe felicitare, intr-un mod cu totul deosebit. Inconjurata de un cadru bleu, pe un fundal cu dungi monocrome, fetita Rainbow Heaven este gata sa transmita o stare de buna-dispozitie tuturor celor care o privesc.

Design-ul minunat al felicitarii Gorjuss Thank You For Being My Rainbow este completat de o frumoasa panglica bleu in partea laterala si de o eticheta in relief cu mesajul „Thank You for being my Rainbow”.
Interiorul felicitării are un spatiu special creat pentru a putea scrie mesajele pe care doriti sa le transmiteti celor dragi.
Felicitare Gorjuss Thank You For Being My Rainbow vine insotita de un frumos plic cartonat, cu un interior foarte elegant, in dungi monocrome, pentru a putea fi oferita cadou cu usurinta persoanelor dragi! Sigla Santoro este inscriptionata pe plic, pentru a oferi un aer elegant si rafinat intregii felicitari.
Pe sptale plicului se gaseste un loc special creat pentru a scrie destinatarul acestei minunate felicitari Gorjuss.
Dimnesiuni: 14 x 14 x 0.5 cm


Colectie Santoro
Scroll