Geanta pranz Gorjuss Cherry Blossom de la Santoro este practica si usor de intretinut Un cadou deosebit pentru fetitele foarte activeSe inchide cu fermoar si dispune de 2 barete de mana Gentuta este termoizolanta si este conceputa special pentru a mentine fructele si mancarea proaspataPe fata gentii este imprimat frumoasa tematica Cherry Blossom ilustrand-o pe simpatica fetita Gorjuss in tonuri de roz si bleu

Gorjuss Geanta pranz Cherry Blossom 388GJ12

Cod produs: 0000237202

Brand: Santoro

Colectie: Santoro

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Geanta pranz Gorjuss Cherry Blossom de la Santoro este practica si usor de intretinut. Un cadou deosebit pentru fetitele foarte active.

  • Se inchide cu fermoar si dispune de 2 barete de mana. Gentuta este termoizolanta si este conceputa special pentru a mentine fructele si mancarea proaspata.
  • Pe fata gentii este imprimat frumoasa tematica Cherry Blossom, ilustrand-o pe simpatica fetita Gorjuss in tonuri de roz si bleu, alaturi de delicate flori de cires.
  • Geanta pranz Gorjuss  Cherry Blossom de la Santoro este ideala pentru depozitarea si transportarea alimentelor ce trebuie pastrate reci sau calde.
  • Dimensiuni (L x l x h cm): 26x5x32
  • Material: Poliester

Colectie Santoro
Scroll