Creion parfumat Gorjuss Melodies This Ones For YouDe peste 17 ani prezenti pe piata din Romania comercializand cele mai spectaculoase produse destinate copiilor dar si adultilor iar in urma cu 8 ani am adus pentru prima data colectia Santoro-Gorjuss Acum avem placerea sa va prezentam noua colectie Melodies This Ones For You exclusiv prin magazinul nostru online urmand apoi sa se regaseasca si in magazinele fizicebr

Gorjuss M Creion parfumat This Ones For You 666GJ20

Cod produs: 0000222365

Brand: Santoro

Colectie: Santoro

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Creion parfumat Gorjuss Melodies This One's For You

De peste 17 ani prezenti pe piata din Romania, comercializand cele mai spectaculoase produse destinate copiilor dar si adultilor, iar in urma cu 8 ani am adus pentru prima data colectia Santoro-Gorjuss! Acum avem placerea sa va prezentam noua colectie Melodies This One's For You exclusiv prin magazinul nostru online, urmand apoi sa se regaseasca si in magazinele fizice.

  • Creionul Gorjuss Melodies This One's For You, se evidentiaza prin mina din grafit de buna calitate, prin radiera in doua culori si parfumata si prin designul nou al personajului Melodies This One's For You, adaugat brandului Gorjuss.
  • Creioanele sunt instrumentele de scris nelipsite din penarul oricarui elev, iar Santoro a reusit sa ne incante cu design-ul special si mirosul imbietor.
  • Creionul parfumat Gorjuss Melodies This One's For You se poate folosi pana la ultima ascutire, mina din interior HB este foarte rezistenta, iar radiera ajuta acolo unde se strecoara erori.
  • Dimensiuni: 16.7x0.7x0.7 cm
  • Greutate: 10 g
  • Material: lemn

Colectie Santoro
Scroll