Rucsac Santoro Gorjuss Melodies The DuetTema noii colectii Santoro Gorjuss este chiar ea muzica Va invitam sa descoperiti ce au reusit sa creeze designerii de la Santoro Muzica in opinia mea este o extensie a nevoii de comunicare mai evoluata mai sofisticata care antreneaza dincolo de constient emotiile si trairile noastre Ne inconjuram de acest limbaj in fiecare zi il folosim si ne folosesteDescopera si tu limbajul noului design Gorjuss
 

Gorjuss M Rucsac captusit The Duet 1108GJ03

Cod produs: 0000222323

Brand: Santoro

Colectie: Santoro

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Rucsac Santoro Gorjuss Melodies The Duet

Tema noii colectii Santoro Gorjuss este chiar ea, muzica. Va invitam sa descoperiti ce au reusit sa creeze designerii de la Santoro! Muzica, in opinia mea este o extensie a nevoii de comunicare, mai evoluata, mai sofisticata, care antreneaza dincolo de constient, emotiile si trairile noastre. Ne inconjuram de acest limbaj in fiecare zi, il folosim si ne foloseste.

  • Descopera si tu limbajul noului design Gorjuss Melodies The DuetRucsacurile Santoro, simfonie de culoare cu detalii si accesorii inedite. Te invitam sa-ti alegeti modelul preferat, culoarea preferata in acord cu ce muzica te inspira!
  • Rucsacul Gorluss Melodies The Duet, are un compartiment principal, complet captusit in tonuri roz cu note muzicale, are un buzunar in interior, inchis cu fermoar. Cel de-al doilea compartiment este perfect pentru pastrarea caietelor si cartilor de dimensiuni mai mici, inchis si el cu fermoar.
  • Buzunarul frontal se intinde pe toata inaltimea rucsacului putand pastra un penar, telefonul, agenda ochelarii de soare, etc. Toate fermoarele sunt prevazute cu cheite metalice in stil vintage. Pe fata rucsacului este agatat un mic breloc care se poate detasa. Emblematica sigla Gorjuss iese in evidenta atat prin culori cat si prin materialul special.
  • Spatele erogonomic antitranspiratie are doua bretele buretate si reglabile si un maner scurt in partea superioara.
  • Baza rucsacului este si ea captusita cu acelasi material oferind mai multa stabilitate.
  • Iti poti identifica foarte usor ghiozdanul prin designul sau unic in editie limitata. Doar pentru o perioada scurta de timp poti cumpara acest ghiozdan.
  • Dimensiuni: 320x450x135 mm
  • Capacitate volumetrica: 13.5 l

Colectie Santoro
Scroll