Portofel lung Gorjuss Furry Bubble Fairy Portofel lung Gorjuss Furry Bee Loved este un accesoriu foarte dragut pentru rucsacul sau geanta ta Orice fan Gorjuss adora acest portofel pufos si plin de secrete Mereu in trend produsele Santoro Gorjuss sunt o sursa de inspiratie pentru cele mai fashioniste feteAcest portofel lung este foarte practic are o utilitate pentru  mai buna organizare fiind un portofel

Gorjuss Portofel lung Bee Loved 982GJ01

Cod produs: 0000230979

Brand: Santoro

Colectie: Santoro

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Portofel lung Gorjuss Furry Bubble Fairy

 

Portofel lung Gorjuss Furry Bee Loved este un accesoriu foarte dragut pentru rucsacul sau geanta ta! Orice fan Gorjuss adora acest portofel pufos si plin de secrete. Mereu in trend, produsele Santoro Gorjuss sunt o sursa de inspiratie pentru cele mai fashioniste fete.

  • Acest portofel lung este foarte practic, are o utilitate pentru  mai buna organizare, fiind un portofel incapator.
  • Acest portofel Gorjuss Furry Bee Loved este realizat din blanita foarte fina, colorata in galben si negru asemeni unei albinute. Pe fata acestui portofel Gorjuss o regasim pe micuta Bee Loved frumos incadrata de o margine brodata, neagra. Pe spatele portofelului regasim logo-ul Santoro London. Porofelul se inchide cu fermoar, iar interiorul este galben, cu buline albe. Portofelul are spatiu destinat pentru bacnote, pentru monede, care se inchide cu fermoar si 2 spatii destinate pentru carduri/carti de vizita.
  • Prin stilul sau aparte, acest portofel poate fi un cadou deosebit!
  • Material: Poliester
  • Dimensiuni: 10 x 16.5 x 2.5 cm

Colectie Santoro
Scroll