Set gravura pe folie holografica Rechini te invita sa petreci cateva ore in compania celei mai vechi forme de exprimare artistica de cand exista omul pe pamant Placa neagra predesenata in tonuri fine de gri inchis te va ghida in noua ta calatorie poate chiar initiatica Nu stii niciodata ce pasiuni va trezi in interiorul tauAcest Set gravura pe folie holografica Rechini te va

Gravura holografica Rechini HOLO15

Cod produs: 0000209931

Brand: Royal

Colectie: Royal

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Set gravura pe folie holografica Rechini te invita sa petreci cateva ore in compania celei mai vechi forme de exprimare artistica de cand exista omul pe pamant. Placa neagra predesenata in tonuri fine de gri inchis te va ghida in noua ta calatorie poate chiar initiatica. Nu stii niciodata ce pasiuni va trezi in interiorul tau.

  • Acest Set gravura pe folie holografica Rechini te va scoate din rutina zilnica, va schimba unghiurile din care privesti, pentru ca fiecare linie scrijelita este un fin coridor de lumina!
  • Scrijelirea pe o suprafata pentru a produce arta a existat de cand omul timpuriu a scrijelit peretii pesterilor, suprafetele pietrelor sau copacilor. In contemporaneitate acesta ramura a artelor frumoase, a atins rafinamente de neimaginat alta data! Sunt artisti care reusesc in operele lor sa redea prin jocul liniilor scrijelite pe suprafete acoperite cu o cerneala speciala neagra, imagini in stiluri si moduri extraordinare.
  • Desi pare ca se lucreaza pe "negativ", scratchboard-ul, adica placa de carton acoperita cu cerneala neagra, reflecta o lucrare ca si pe o hartie alba.
  • Te indemnam sa incerci si tu sa petreci cateva ore in compania acestor noi instrumente, care sigur te vor surprinde cu rezultatul atins.
  • Set gravura pe folie holografica Rechini contine: 1 racleta, o placa din carton cu folie holografica, 1 ghid cu instructiuni.
  • Dimensiune tablou: 20.3 x 25.4 cm
  • Dimensiune pachet: 24.1 x 33.05 cm

Colectie Royal
Scroll