Bestseller New York TimesTraducere din limba englez&259; &351;i note de Cristina Michaela Tache &351;i Gabriel Dr&259;ghiciChristie Tate este stagiar&259; la o mare firm&259; de avocatur&259; cea mai bun&259; student&259; din an la facultatea de drept &537;i pare s&259; aib&259; înainte o via&539;&259; minunat&259; – &537;i atunci de ce se confrunt&259; cu depresia &537;i cu gînduri de sinucidere

Grupul meu de terapie

de Christie Tate

Cod produs: 0000222204

Editura: Polirom S.A.

Numar de pagini: 336

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Bestseller New York Times

Traducere din limba engleză şi note de Cristina Michaela Tache şi Gabriel Drăghici

Christie Tate este stagiară la o mare firmă de avocatură, cea mai bună studentă din an la facultatea de drept și pare să aibă înainte o viață minunată – și atunci de ce se confruntă cu depresia și cu gînduri de sinucidere? Căutînd vindecarea, ajunge la un psihoterapeut original, care nu permite niciun secret. Tînăra avocată acceptă, fără tragere de inimă, să fie brutal de onestă în prezența a șase oameni complet străini (grupul ei de psihoterapie), experiență în urma căreia regăsește conexiunea umană și pe ea însăși.

„Avem nevoie unul de celălalt în vremurile bune și la greu. Vă rog să citiți această carte cu un grup de prieteni pe care îi prețuiți.” (Reese Witherspoon)

„Sinceritate curajoasă și vulnerabilitate.” (Time)

„Una dintre cele mai surprinzătoare cărți pe care le-am citit vreodată. Vă veți dori să fiți un om mai bun.” (Lisa Taddeo, autoarea cărții Trei femei)


Numar de pagini 336
Tip coperta Necartonat
Autor

Christie Tate

Numar pagini 336
Scroll