Simtiti magia cunoscuta din lumea lui Harry Potter datorita setului de potiuni magice Acest set include plastic stralucitor in intuneric si o bagheta Harry Potter de 7 cu lumina LED 3 baterii LR44 incluseVrajitoarele vrajitorii si muggii tineri pot folosi bagheta pentru a experimenta potiuni magiceDeschideti recipientul si intindeti amestecul pentru a-l pregati pentru joaca Opriti becurile si aprindeti totul cu o bagheta pentru a vedea masa stralucind

Harry Potter - Glob pentru Potiuni Magice, Verde 6062565_20134295

Cod produs: 0000230660

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Simtiti magia cunoscuta din lumea lui Harry Potter datorita setului de potiuni magice! Acest set include plastic stralucitor in intuneric si o bagheta Harry Potter de 7 cu lumina LED (3 baterii LR44 incluse).

Vrajitoarele, vrajitorii si muggii tineri pot folosi bagheta pentru a experimenta potiuni magice.

Deschideti recipientul si intindeti amestecul pentru a-l pregati pentru joaca. Opriti becurile si aprindeti totul cu o bagheta pentru a vedea masa stralucind magic!

Potiunile magice pot fi folosite si ca o jucarie senzoriala extraordinara - intindeti, strangeti, strangeti masa si apoi aprindeti-o cu ajutorul unei baghete.

Ambalajul este o replica a globului de cristal folosit in ghicire!

Acest set fermecator este un cadou minunat Harry Potter pentru copii cu varsta peste 6 ani. Acest set contine un glob verde.


Scroll