O lume neobisnuita in care se gasesc mistere ascunse cateva secrete de familie adanc ingropate precum si… multa magie nemaivazuta„O lectura de neratat un amestec de fantastic aventura si incursiune in lumea muzeelor ciudate“ School Library Connection „O aventura fantastica intr-o lume de basm“ The Sunday Times          Cand Ben primeste o invitatie misterioasa

Hipopotamul de la capatul coridorului

de Helen Cooper

Cod produs: 0000196261

Editura: Pandora

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-978-220-0

Numar de pagini: 340

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
O lume neobisnuita, in care se gasesc mistere ascunse, cateva secrete de familie adanc ingropate, precum si… multa magie nemaivazuta.
„O lectura de neratat, un amestec de fantastic, aventura si incursiune in lumea muzeelor ciudate.“ School Library Connection 
„O aventura fantastica intr-o lume de basm.“ The Sunday Times
          
Cand Ben primeste o invitatie misterioasa la un muzeu ciudat, baiatul e atras intr-o lume neobisnuita, plina de secrete uitate si magie nemaivazuta…
Plicul cu invitatia la Muzeul Gee a fost adus de albinele-postase. Pe el nu scrie niciun nume, dar Ben stie ca lui ii este adresat. Daca nu ar fi asa, atunci de ce desenele de pe cartonas i-au starnit amintiri despre tatal sau, disparut de mult pe mare?
Cand ajunge in vechea cladire darapanata, Ben gaseste o multime de animale vorbitoare, care l-au asteptat cu nerabdare, convinse ca doar el poate salva muzeul. Pentru asta insa, va trebui sa dejoace planurile malefice ale unui investitor imobiliar lacom. 
Cu o farama de noroc, un strop de magie si putin ajutor de la mama sa, Ben ar putea salva muzeul de la uitare, izbutind totodata sa gaseasca acele raspunsuri despre tatal lui pe care le-a cautat toata viata.

Helen Cooper este o faimoasa autoare si ilustratoare de carti pentru copii. Cartile sale au fost traduse in 26 de limbi si au primit numeroase distinctii, printre care Medalia Kate Greenaway, de doua ori la rand.

Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-978-220-0
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 340
Tip coperta Necartonat
Autor

Helen Cooper

Numar pagini 340
Scroll