Acest sortiment ofera joc simplu si clasic Hot Wheels cu masini emblematice pista portocalie ultra-cool si un lansator Copiii pot sari cu masinile peste surubul de electricitate cu turnul electric pot lansa pentru a sari flacara pot merge in bucla sau pot sparge un flip cu patru optiuni diferite de cascadorii Cat de sus cat de departe cat de repede vor merge Patru seturi diferite cu caracteristici unice ofera un joc plin de entuziasm si o actiune captivantaFiecare set se

Hot Wheels Action Classic Stunt - Turnul Electric MTFWM85_FWM86

Cod produs: 0000249266

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Acest sortiment ofera joc simplu si clasic Hot Wheels cu masini emblematice, pista portocalie ultra-cool si un lansator. Copiii pot sari cu masinile peste surubul de electricitate cu turnul electric, pot lansa pentru a sari flacara, pot merge in bucla sau pot sparge un flip cu patru optiuni diferite de cascadorii. Cat de sus, cat de departe, cat de repede vor merge. Patru seturi diferite, cu caracteristici unice, ofera un joc plin de entuziasm si o actiune captivanta.

Fiecare set se conecteaza la alte seturi de piese Hot Wheels (vandute separat) pentru o modalitate excelenta de a construi o pista epica. Fiecare dintre cele trei seturi include o masina Hot Wheels.

Nu se utilizeaza cu unele vehicule Hot Wheels.

Varste de 3 ani si mai mari.

Caracteristici: Hot Wheels rapid, distractiv si clasic, joaca cu masini emblematice, pista portocalie ultra-cool si un lansator. Patru seturi diferite din sortiment ofera un joc palpitant si o actiune incitanta. Include lansatoare activate de copii pentru momente competitive si confruntari cu prietenii. Fiecare set se conecteaza la alte seturi de piese Hot Wheels (vandute separat) pentru o lume epica a jocului. Obtine-le pe toate si construieste o lume de cascadorii. Sortiment de seturi de cascadorii clasice Hot Wheels.


Scroll