Hot Wheels Speedway Hauler redefineste depozitarea si cursele Hot Wheels intr-un singur camion cu semiremorca grozav care este plin de surprize Micile geamuri tip vitrina ale remorcii expun cele peste 20 de masini Hot Wheels pe care le poate transporta iar cand copiii trag inchizatoarea din spate camionul se desface intr-o pista de curse de 18 metriMasinile nefolosite raman

Hot Whels 2 In 1 Mega Transportator Masini Pista MTGVG37

Cod produs: 0000223837

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Hot Wheels Speedway Hauler redefineste depozitarea si cursele Hot Wheels intr-un singur camion cu semiremorca grozav, care este plin de surprize. Micile geamuri tip vitrina ale remorcii expun cele peste 20 de masini Hot Wheels pe care le poate transporta, iar cand copiii trag inchizatoarea din spate, camionul se desface intr-o pista de curse de 1.8 metri.

Masinile nefolosite raman vizibile sub pista, in timp ce cabina camionului se transforma intr-un lansator dublu care arunca doua masini intr-o lupta legendara. Castigatorul merge mai departe in aventura urmatoare, cu piste care se conecteaza la alte seturi de oras Hot Wheels.

Vehiculul multifunctional este furnizat cu 3 vehicule Hot Wheels la scara 1:64 si poate transporta inca 20.

Varsta recomandata: 4 ani+.


Scroll