Roman distins cu premiile René-Fallet &351;i Alain-FournierTraducere din limba franceza de Giuliano SfichiIgiena asasinului romanul care a f&259;cut-o peste noapte celebr&259; pe debutanta Amélie Nothomb este o carte ce î&355;i taie respira&355;ia prin intensitatea extraordinar&259; a fiec&259;rei fraze prin amestecul magistral dozat de cinism cruzime &351;i ambiguitate Prétextat Tach un celebru scriitor

Igiena asasinului

de Amélie Nothomb

Cod produs: 0000238740

Editura: Polirom S.A.

Data aparitie: 2022

ISBN: 978-973-469-093-0

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Roman distins cu premiile René-Fallet şi Alain-Fournier

Traducere din limba franceza de Giuliano Sfichi

Igiena asasinului, romanul care a făcut-o peste noapte celebră pe debutanta Amélie Nothomb, este o carte ce îţi taie respiraţia prin intensitatea extraordinară a fiecărei fraze, prin amestecul magistral dozat de cinism, cruzime şi ambiguitate. Prétextat Tach, un celebru scriitor distins cu Premiul Nobel pentru Literatură şi, totodată, un mizantrop desăvârşit, mai are doar două luni de trăit. Când vestea ajunge la urechile presei, toţi jurnaliştii visează la un ultim mare interviu. Dar geniul literar, ascuns în semiobscuritatea apartamentului său, refuză să primească mai mult de cinci solicitanţi, iar primii patru plătesc acest privilegiu cu viaţa. Însă ultima sosită, Nina, reuşeşte să-l antreneze pe scriitor într-un periculos joc de roluri al cărui câştigător rămâne incert până la final.

Romanul a fost ecranizat în 1999, în regia lui François Ruggieri, cu Jean Yanne şi Barbara Schulz în rolurile principale.


Data aparitie 2022
ISBN 978-973-469-093-0
Loc aparitie Iasi
Autor

Amélie Nothomb

Scroll