“ SUCCESUL ÎNCEPE DE LA ATITUDINE O perspectiv&259; cu adev&259;rat pozitiv&259; &537;i rezilient&259; – genul care nu î&539;i permite s&259; renun&539;i – cere înv&259;&539;are autoreflec&539;ie &537;i practic&259; din plinNu este u&537;or s&259; r&259;mâi pozitiv în vremuri atât de dure ca acelea pe care le tr&259;im Dac&259; treci printr-o perioad&259; dificil&259; în

Impuls pentru atitudine. O abordare energizanta pentru a-ti dinamiza echipa, cariera, familia si propria persoana

de Sam Glenn

Cod produs: 0000204373

Data aparitie: 2020

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-8709-15-4

Numar de pagini: 256

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

“ SUCCESUL ÎNCEPE DE LA ATITUDINE.

 

O perspectivă cu adevărat pozitivă și rezilientă – genul care nu îți permite să renunți – cere învățare, autoreflecție și practică din plin.

Nu este ușor să rămâi pozitiv în vremuri atât de dure ca acelea pe care le trăim. Dacă treci printr-o perioadă dificilă în carieră, ai suferit o pierdere personală sau te zbați să faci față monotoniei fiecărei zile de lucru atunci Un impuls pentru atitudine este exact ce îți trebuie. Ceea ce sunt cablurile de reîncărcare a bateriei pentru o mașină este această carte pentru atitudinea ta. Este încărcătura pozitivă de care ai nevoie ca să scapi din capcana gândurilor negative și să revii pe traiectoria succesului pe care îl meriți. Te ajută să îți accelerezi ritmul de creștere, astfel încât să prosperi indiferent de toate suișurile și coborâșurile vieții. Îți arată cum să îți dezvolți perspectiva aceea pozitivă și rezilientă care te face să îți păstrezi dorința arzătoare de a continua. Îți descrie principii concrete, confirmate în timp, care vor aduce în viața ta vigoare și concentrare și îți oferă instrumentele necesare pentru a-ți reînsufleți pasiunea și sensul scopului – tot ceea ce ai nevoie ca atitudinea ta să funcționeze întotdeauna în favoarea și nu împotriva ta.

Un impuls pentru atitudine este un ghid ușor de urmat care îți va permite:

• să transformi adversitățile în oportunități și în noi direcții de creștere personală și profesională;

• să îmbunătățești propria productivitate și productivitatea echipei tale;

• să adaugi pasiune și încredere la tot ce faci în viață!

Vei găsi în paginile acestei cărți 18 principii pentru a trăi și munci cu entuziasm și optimism – tot atâtea impulsuri de care noi toți avem nevoie zi de zi pentru a ne reîncărca bateriile.

 

 

Această carte este pentru atitudinea ta ceea ce sunt cablurile de reîncărcare a bateriei pentru o mașină.

„Sfaturi bune, care au trecut testul timpului, despre cum să ai o atitudine grozavă, prezentate într-o manieră interesantă și viguroasă.”

– KAREN LELAND, autoarea cărții de succes Watercooler Wisdom: How Smart People Prosper in the Face of Conflict, Pressure and Change

„Sam Glenn este cunoscut pentru prezentările sale deopotrivă amuzante și motivante, ca și pentru capacitatea lui de a stimula oamenii să aibă o atitudine pozitivă. Acum o face printr-un material tipărit.”

– STEWART CLIFFORD, Enterprise Media

„Sam Glenn energizează publicul din toată lumea folosindu-se de un profund simț al umorului și de înțelepciunea sa rafinată, ceea ce îl face eficient și abordabil. Datorită acestei cărți, poți experimenta și tu direct de la sursă energia pe care o degajă și să primești semnalul de trezire ca să-ți realizezi viața la care ai visat mereu.”

– MARKANDEYA, „Life Without Limitation”, EnergyTalkRadio. com

„Dacă ar exista o Galerie de Onoare pentru Atitudine, Sam Glenn și cartea sa ar fi incluși acolo. Nu sunt un novice în materie de cărți despre atitudine, entuziasm și motivație, dar cred că Un impuls pentru atitudine este cea mai bună carte pe care am citit-o vreodată despre cum să-ți formezi o atitudine entuziastă și cum să-ți croiești drumul spre un nivel mai înalt și mai plin de succes în viață!

– ANNE BRUCE, vorbitoare profesionistă și autoarea cărților Discover True North și How to Motivate Every Employee

„Sam este expert când vine vorba de atitudine. Citește Un impuls pentru atitudine pentru a începe să-ți formezi ceea ce oricine are nevoie pentru succes: o atitudine minunată. Dacă faci asta, zilele tale vor fi pline de energie.”

– DR. CHARLES STONE, pastor și autor

„A intrat economia în recesiune? Îți aruncă viața niște lămâi cât o ghiulea de tun? Atunci oprește-te din orice ai face, cumpără și citește această carte. Sam Glenn este numit pe bună dreptate Domnul Atitudine! Te va face să te gândești la tine și la atitudinea ta, apoi te va ghida pentru a înțelege că tu și numai tu îți controlezi atitudinea.”

– BOB HAMM, Senior Account Manager, Omnipress

 

 

SAM GLENN este cunoscut drept Domnul AtitudineTM și este fondatorul revistei Attitude Digest. În fiecare an, el livrează mai mult de o sută de discursuri învigorante și inspiratoare organizațiilor care cred că atitudinea potrivită este un ingredient vital pentru obținerea succesului. Sam Glenn și-a luat și el partea de „coborâșuri” în viață și acum își oferă altora experiența, studiile și sfaturile drept încărcătura pozitivă și impuls pentru a trece la acțiune și a obține rezultate minunate.”


Data aparitie 2020
Editie Editia I
ISBN 978-606-8709-15-4
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 256
Tip coperta Necartonat
Autor

Sam Glenn

Numar pagini 256
Scroll