Indezirabilii este relatarea intima a unui sat mic de la marginea Padurii Negre ale carui familii evreiesti au urmarit cu disperare sa obtina vize americane pentru a fugi din fata nazistilor Luptand impotriva unor obstacole birocratice formidabile unii ajung in Statele Unite in timp ce altii nu reusesc sa obtina documentele necesare Unii sunt omorati in lagarul de la Auschwitz cererile lor pentru vizele americane fiind inca „in curs de rezolvare“ Bazandu-se pe

Indezirabilii

de Michael Dobbs

Cod produs: 0000204297

Editura: Rao Distributie

Data aparitie: 2020

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-006-364-3

Numar de pagini: 424

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Indezirabilii este relatarea intima a unui sat mic de la marginea Padurii Negre, ale carui familii evreiesti au urmarit cu disperare sa obtina vize americane pentru a fugi din fata nazistilor. Luptand impotriva unor obstacole birocratice formidabile, unii ajung in Statele Unite, in timp ce altii nu reusesc sa obtina documentele necesare. Unii sunt omorati in lagarul de la Auschwitz, cererile lor pentru vizele americane fiind inca „in curs de rezolvare“. Bazandu-se pe scrisori, jurnale, interviuri si cererile de viza anterior nepublicate, Michael Dobbs ofera un raport iluminant al raspunsului Americii la criza refugiatilor dintre anii 1930 si 1940.
 
MICHAEL DOBBS s-a nascut si a studiat in Marea Britanie, dar, in prezent, este cetatean american. In calitate de corespondent strain pentru The Washington Post, a realizat cronici despre prabusirea comunismului. A predat la universitati americane de varf, printre care Princeton, Universitatea Michigan si Georgetown. In prezent, face parte din conducerea Muzeului Memorial al Holocaustului din SUA. Locuieste la periferia Washingtonului.

Data aparitie 2020
Editie Editia I
ISBN 978-606-006-364-3
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 424
Tip coperta Necartonat
Autor

Michael Dobbs

Numar pagini 424
Scroll