Studiul cadrului juridico-penal cu privire la circula&539;ia ilegala a drogurilor se impune din motive practice deoarece Republica Moldova &537;i-a modificat cadrul normativ in aceasta materieIn cadrul lucrarii sunt supuse analizei &537;i interpretarii infrac&539;iunile legate de circula&539;ia ilegala a drogurilor prin prisma elucidarii semnelor con&539;inutului normativ al acestora Un rol aparte ii revine &537;i interpretarilor oferite de instan&539;ele de judecata in

Infractiunile privind traficul ilicit de droguri. Monografie

de Andrei Nastas

Cod produs: 0000237962

Editura: Prouniversitaria

Data aparitie: 2022

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-26-1542-0

Numar de pagini: 156

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Studiul cadrului juridico-penal cu privire la circulația ilegala a drogurilor se impune din motive practice, deoarece Republica Moldova și-a modificat cadrul normativ in aceasta materie.

In cadrul lucrarii sunt supuse analizei și interpretarii infracțiunile legate de circulația ilegala a drogurilor, prin prisma elucidarii semnelor conținutului normativ al acestora. Un rol aparte ii revine și interpretarilor oferite de instanțele de judecata in materia infracțiunilor privind traficul ilicit de droguri. In prim plan, s-a pus accentul pe Hotararea Explicativa a Plenului Curții Supreme de Justiție a Republicii Moldova nr. 2 din 26.12.2011 - ,,Cu privire la practica judiciara de aplicare a legislației penale ce reglementeaza circulația drogurilor, etnobotanicelor sau analoagelor acestora și a precursorilor”.

Lucrarea este adresata atat studenților instituțiilor superioare de invațamant, pentru instruirea in materia incadrarii juridice a infracțiunilor de circulația ilegala a drogurilor, cat și lucratorilor practici, pentru asigurarea formarii profesionale continue.

 Studiul este elaborat in baza legislației Republicii Moldova.


Data aparitie 2022
Editie Editia I
ISBN 978-606-26-1542-0
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 156
Tip coperta Necartonat
Autor

Andrei Nastas

Numar pagini 156
Scroll