CON&538;INUT EDUCARD EXPERT • ÎNMUL&538;IREA  40 de carduri cu numere de la 1 la 10; 10 carduri cu tabla înmul&539;irii Scopul jocurilor propuse este familiarizarea copiilor cu tabla înmul&539;irii într-un mod antrenant &537;i distractiv Jocul de inteligen&539;&259; con&539;ine 3 grade de dificultate în func&539;ie de capacitatea de

Inmultirea - English vocabulary. Pachete Duo EduCard

de Colectiv redactional

Cod produs: 0000225533

Editura: Gama SRL

Data aparitie: 2021

Editie: Editia I

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

CONȚINUT EDUCARD EXPERT • ÎNMULȚIREA: 

 

  • 40 de carduri cu numere de la 1 la 10; 
  • 10 carduri cu tabla înmulțirii.

 

Scopul jocurilor propuse este familiarizarea copiilor cu tabla înmulțirii, într-un mod antrenant și distractiv. Jocul de inteligență conține 3 grade de dificultate, în funcție de capacitatea de învățare a copilului.

La gradul I, copilul va încerca să memoreze cât mai multe rezultate, apoi va amesteca cărțile și va extrage o carte pentru care va trebui să dea răspunsul corect. Dacă ghicește, păstrează cartea, dacă nu, o dă deoparte.

La gradul al doilea, se dau deoparte cărțile cu tabla înmulțirii. Cărțile se împart jucătorilor și se păstrează cu fața în jos. Fiecare întoarce primele două cărți. Cel care are produsul cel mai mare, ia toate cărțile. Dacă doi jucători au același rezultat, intră în război. Vor întoarce alte cărți până când cel care are produsul mai mare câștigă. (vezi și o a doua variantă în regulament).

La gradul al treilea, fiecare jucător va primi câte 5 cărți, iar o carte se va așeza cu fața în sus pe masă. jucătorii vor trebui să înmulțească valoarea fiecărei cărți cu numărul de pe masă, apoi să adune rezultatele. Rezultatele se vor scrie pe o foaie, iar jocul se va desfășura conform unor runde prestabilite. Câștigă cel care are cel mai mare scor.

Totodată, copilul își va îmbunătăți capacitatea de concentrareatențiamemoria și perspicacitatea și va învăța să socializeze. Pachetul face parte din colecția „EduCard Expert”, recomandat copiilor de 8+ ani.

 

CONȚINUT EDUCARD EXPERT • ENGLISH VOCABULARY:

 

  • 38 de cărți de joc cu adjective; 
  • 10 cărți de joc cu substantive; 
  • 2 carduri-dicționar, cu traducerea cuvintelor și posibilele asocieri substantiv-adjectiv.

 

Scopul jocului este îmbogățirea vocabularului, prin învățarea unor cuvinte uzuale în limba engleză, care descriu lucruri și însușiri (prezentate ca perechi de noțiuni opuse). Jocul de inteligență conține 3 grade de dificultate, în funcție de capacitatea de învățare a copilului.

La primul grad, copilul extrage o carte și traduce cuvântul, apoi stabilește dacă este un lucru sau o însușire. La gradul al doilea, se așază cu fața în sus cărțile care conțin lucruri. Acesta va extrage apoi o carte din teancul cărților cu însușiri, va traduce cuvântul și îl va potrivi cu un obiect.

La al treilea grad, se separă cele două categorii de cărți, iar fiecare jucător primește câte 4 cărți cu însușiri, iar dealerul plasează o carte cu denumirea unui lucru cu fața în sus. Astfel, jucătorii trebuie să așeze câte o carte cu o însușire potrivită acelui obiect. Cel care nu are o însușire potrivită spune „Pas!” și nu trage o carte nouă. Câștigă jucătorul care a strâns cele mai multe cărți cu lucruri.

Cu ajutorul cardurilor, copilul își va dezvolta și capacitatea de concentrare, atenția, memoria și perspicacitatea și va învăța să socializeze. Pachetul face parte din colecția „EduCard Expert”, dedicat copiilor de 7+ ani.


Data aparitie 2021
Editie Editia I
Loc aparitie Iasi
Autor

Colectiv redactional

893 Colectiv redactional

De acelasi autor

Produse similare

Scroll