Bestseller New York Times inca de la aparitieAlegerea Clubului de lectura al lui Reese Witherspoon pe 2021Andromeda este o debtera – o exorcista instruita sa alunge Marele Deochi din casele blestemate Dar mentorul ei a dat-o afara inainte sa-si poata obtine licenta Acum singura ei speranta este sa gaseasca un Patron – un individ bogat cu multe relatii care sa garanteze pentru calitatile sale Atunci cand Magnus Rochester un mostenitor tanar si chipes ii

Intre acele ziduri blestemate

de Lauren Blackwood

Cod produs: 0000242328

Editura: Trei SRL

Data aparitie: 2022

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-40-1471-9

Numar de pagini: 400

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Bestseller New York Times inca de la aparitie
Alegerea Clubului de lectura al lui Reese Witherspoon pe 2021

Andromeda este o debtera – o exorcista instruita sa alunge Marele Deochi din casele blestemate. Dar mentorul ei a dat-o afara inainte sa-si poata obtine licenta. Acum singura ei speranta este sa gaseasca un Patron – un individ bogat, cu multe relatii, care sa garanteze pentru calitatile sale.
Atunci cand Magnus Rochester, un mostenitor tanar si chipes, ii propune sa o angajeze, Andromeda accepta fara ezitare. Nu conteaza ca Magnus e crud, provocator si excentric, ca in contractul lor exista o multime de reguli ciudate si ca zece debtera au renuntat la slujba aceasta inaintea ei.
Daca vrea sa-si castige existenta, Andromeda nu are de ales.
Curand insa isi da seama ca e o slujba periculoasa, cu Manifestari infioratoare la tot pasul si ca Magnus are o multime de secrete. Daca ramane, e foarte probabil sa o astepte moartea, dar nu vrea cu niciun chip sa-l lase pe Magnus sa-si implineasca singur destinul blestemat, fiindca Andromeda s-a indragostit de el fara speranta.
„Un debut magic, in stil gotic, cu ecouri etiopiene, inspirat din celebrul roman clasic Jane Eyre.“ – Harper’s Bazaar

„Un roman in care se impletesc traditii oculte cu o poveste de iubire nemuritoare.“ – Ms. Magazine

„O lectura perfecta pentru cei care iubesc povestile misterioase, genul romance si suspansul.“ – Booklist

„Eroina neinfricata din romanul lui Lauren Blackwood trebuie sa cucereasca lumea supranaturalului si sa supravietuiasca.“ – Girls’ Life Magazine

Lauren Blackwood este o scriitoare americana de origine jamaicana, care scrie romane ce impletesc genul fantasy cu romance-ul, adresate cititorilor de toate varstele. Cand nu scrie, este fizioterapeuta si violonista, fiindca nu se poate hotari sa aleaga o singura cariera.
Locuieste in Virginia, SUA.


Data aparitie 2022
Editie Editia I
ISBN 978-606-40-1471-9
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 400
Tip coperta Necartonat
Autor

Lauren Blackwood

Numar pagini 400
Scroll