Traduse în peste cincizeci de &539;&259;ri c&259;r&539;ile scriitoarei norvegiene Maja Lunde s-au vândut în peste trei milioane de exemplare În 2020 a primit dou&259; prestigioase premii Peer Gynt-prisen &537;i Bjørnsonprisen Asemenea bestsellerului interna&539;ional Istoria albinelor al doilea s&259;u roman Istoria apelor este hipnotic emo&539;ionant inspirator &537;i se concentreaz&259;  asupra puterii

Istoria apelor

de Maja Lunde

Cod produs: 0000208760

Data aparitie: 2020

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-779-705-3

Numar de pagini: 344

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Traduse în peste cincizeci de țări, cărțile scriitoarei norvegiene Maja Lunde s-au vândut în peste trei milioane de exemplare. În 2020 a primit două prestigioase premii, Peer Gynt-prisen și Bjørnsonprisen. Asemenea bestsellerului internațional Istoria albinelor, al doilea său roman, Istoria apelor, este hipnotic, emoționant, inspirator și se concentrează  asupra puterii naturii și a spiritului uman.

 

2017. Signe a crescut în Norvegia, într-un peisaj sălbatic, cu cascade, râuri învolburate, ghețari milenari și fiorduri adânci. Toată viața a luptat împotriva acelora care încercau să supună forțele naturii, secătuindu-i resursele. A luptat cu atâta înverșunare, încât a renunțat la marea ei dragoste, Magnus, când acesta a trădat principiile pe care credea că le împărtășesc. Iar acum, în toamna vieții, Signe pornește cu velierul ei, Albastru, într-o călătorie plină de primejdii  până la Bordeaux și apoi pe Canal de Garonne, ca să îl sfideze încă o dată pe Magnus. Navigând printre amintiri dureroase, Signe nu știe că, de fapt, Magnus o așteaptă.

 

2041. David străbate Franța, spre nord, împreună cu fiica sa, Lou. Drumul lor, presărat cu popasuri în taberele de refugiați, este o nesfârșită căutare, într-o Europă aridă, pustiită de război și depopulată. Un incendiu i-a despărțit de ființele cele mai dragi, Anna și August, iar tatăl și fiica au fost nevoiți să-și părăsească orașul mistuit de flăcări. Într-o tabără nu departe de Bordeaux, unde proviziile de apă și resursele de umanitate se împuținează pe zi ce trece, în albia secată a unui canal care străbate un sat-fantomă, un velier îi așteaptă.


Data aparitie 2020
Editie Editia I
ISBN 978-606-779-705-3
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 344
Tip coperta Necartonat
Autor

Maja Lunde

Numar pagini 344
Scroll