Aceasta cutie continand un joc puzzle si un caiet de colorat reprezinta setul ideal prin care cei mici pot invata culorile intr-un mod distractiv si educativ Culorile sunt prezentate cu ajutorul unor animalute dragute obiectivul fiind cautarea si formarea perechilor de puzzle un animal – o culoare in plus caietul de colorat le ofera copiilor posibilitatea de a colora simpaticele desene de pe cartonasele de puzzle in culorile dateBeneficiiDatorita

Joc educativ, Puzzle Mimorello, O lume in culori, 20 de piese MIM 06 21

Cod produs: 0000233456

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Aceasta cutie, continand un joc puzzle si un caiet de colorat, reprezinta setul ideal prin care cei mici pot invata culorile intr-un mod distractiv si educativ. Culorile sunt prezentate cu ajutorul unor animalute dragute, obiectivul fiind cautarea si formarea perechilor de puzzle: un animal – o culoare. in plus, caietul de colorat le ofera copiilor posibilitatea de a colora simpaticele desene de pe cartonasele de puzzle in culorile date.
Beneficii

Datorita formei si dimensiunilor practice, puzzle-urile pot fi manevrate si asamblate cu usurinta de catre cei mici, cartonul din care sunt confectionate fiind unul de buna calitate.
Copiii vor invata usor culorile, prin asocierea fiecarei culori cu cate un animal, iar caietul inclus in set le ofera posibilitatea de a exersa ulterior colorarea dupa model.
Puzzle-ul contribuie la dezvoltarea diverselor abilitati (motricitate, simt tactil si estetic, spirit de observatie) si reprezinta un cadou ideal pentru copiii mai mari de 1 an si jumatate. Designul ambalajului, sub forma unei cutii usor de transportat, este de asemenea unul practic, estetic si atractiv.

Contine: 10 jocuri puzzle, fiecare avand 2 piese un caiet de colorat de 18 pagini

Dimensiuni cutie: 170 mm x 170 mm x 50 mm


Scroll