Acesta cutie contine un joc puzzle cu o imagine sugestiva si amuzanta din Cosmos vazuta prin ochii copiilor respectiv un joc 3D Copiii pot asambla figurinele de carton si pot recrea Spatiul Cosmic dupa fantezia si bunul lor plac Tocmai pentru ca imaginatia copiilor nu are limite acest joc ii provoaca sa creeze povesti situatii fantastice aventuri extraterestre uimitoare ce vor contribui la dezvoltarea creativitatii si imaginatiei lorBeneficiiCele 20

Joc educativ, Puzzle Mimorello, Spatiul cosmic 03 21

Cod produs: 0000233461

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Acesta cutie contine un joc puzzle cu o imagine sugestiva si amuzanta din Cosmos, vazuta prin ochii copiilor, respectiv un joc 3D. Copiii pot asambla figurinele de carton si pot recrea Spatiul Cosmic dupa fantezia si bunul lor plac. Tocmai pentru ca imaginatia copiilor nu are limite, acest joc ii provoaca sa creeze povesti, situatii fantastice, aventuri extraterestre uimitoare, ce vor contribui la dezvoltarea creativitatii si imaginatiei lor.

Beneficii

Cele 20 de piese de puzzle sunt confectionate din carton de buna calitate si se pot asambla cu usurinta, iar desenele cu planete si micii astronauti sunt atractive si viu colorate. De asemenea, cele 8 figurine 3D sunt usor de montat si rezistente la manevrare.
Puzzle-ul si jocul 3D sunt ideale pentru copii mai mari de 2 ani si ii ajuta in dezvoltarea mai multor abilitati – creativitate, motricitate, simt tactil, spirit de observatie. Designul ambalajului, sub forma unei cutii usor de transportat, este de asemenea unul practic, estetic si atractiv.

Contine: un puzzle cu 20 de piese si 8 figurine 3D din 16 de piese

Dimensiuni cutie: 330 mm x 190 mm x 70 mm


Scroll