Este jocul ideal prin care cei mici pot porni in prima lor calatorie prin lumea cifrelor Acest puzzle ii ajuta sa invete sa numere dar si sa deprinda mai usor abilitatea de a asocia cifrele cu cantitatile reprezentate Copiii vor monta trenuletul aranjand vagoanele in ordinea crescatoare a cifrelor iar apoi vor gasi calatorii potriviti pentru fiecare vagonBeneficiiDatorita dimensiunilor practice piesele de puzzle pot fi manevrate si asamblate cu

Joc educativ, Puzzle Mimorello, Trenuletul cifrelor, 30 de piese MIM 07 21

Cod produs: 0000233462

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Este jocul ideal prin care cei mici pot porni in prima lor calatorie prin lumea cifrelor. Acest puzzle ii ajuta sa invete sa numere, dar si sa deprinda mai usor abilitatea de a asocia cifrele cu cantitatile reprezentate. Copiii vor monta trenuletul, aranjand vagoanele in ordinea crescatoare a cifrelor, iar apoi vor gasi calatorii potriviti pentru fiecare vagon.


Beneficii

Datorita dimensiunilor practice, piesele de puzzle pot fi manevrate si asamblate cu usurinta de catre cei mici, cartonul din care sunt confectionate fiind unul de buna calitate.  
Copiii vor invata sa numere in timp ce aranjeaza vagoanele in ordinea crescatoare a cifrelor si gasesc apoi calatorii potriviti pentru fiecare vagon.
Jocul contribuie la dezvoltarea unor abilitati cum ar fi: motricitatea, logica, simtul tactil si spiritul de observatie, fiind recomandat copiilor cu varste mai mari de 3 ani. Designul ambalajului, sub forma unei cutii usor de transportat, este de asemenea unul practic, estetic si atractiv.


Contine: 30 de piese puzzle pentru invatarea numerelor

Dimensiuni cutie: 330 mm x 190 mm x 70 mm


Scroll