Monopoly a pregatit pentru voi o noua editie remarcabila Mario Luigi Printesa Peach si alte personaje din jocul faimos de la Nintendo se alatura domnului Monopoly si se pregatesc sa faca afaceri impreuna Ideea jocului ramane aceeasi sa obtii tot ceea ce iti doresti dar regulile se schimba putin Te vei lupta cu inamicii cei mai puternici pe care Mario ii are si vei incerca sa strangi cat mai multe puncte pentru a putea iesi

Joc Monopoly Gamer limba romana C1815

Cod produs: 0000211193

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Monopoly a pregatit pentru voi o noua editie remarcabila! Mario, Luigi, Printesa Peach si alte personaje din jocul faimos de la Nintendo se alatura domnului Monopoly si se pregatesc sa faca afaceri impreuna. Ideea jocului ramane aceeasi sa obtii tot ceea ce iti doresti, dar regulile se schimba putin. Te vei lupta cu inamicii cei mai puternici pe care Mario ii are si vei incerca sa strangi cat mai multe puncte pentru a putea iesi invingator!

Avertismente si precautii de utilizare: Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc; feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.


Scroll