Iat-o pe Dania o fiinta volatila tulburatoare ceva intre materie moale si himera imprevizibila si contradictorie traind intr-un prezent continuuSi iata-l pe Sandu barbatul ratacit in infinitele lui ipoteze proiectand noi tentative de a o determina la o minima consecventa de a o prinde intr-o oarecare legatura de a-si imbogati realitatea cu prezenta eiCeea ce ii desparte este intuitia femeii ca a iubi un om nu inseamna a-i ceda locul central in propria viata

Jocurile Daniei

de Anton Holban

Cod produs: 0000216540

Editura: Publisol

Data aparitie: 2021

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-95174-6-8

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Iat-o pe Dania, o fiinta volatila, tulburatoare, ceva intre materie moale si himera, imprevizibila si contradictorie, traind intr-un prezent continuu.

Si iata-l pe Sandu, barbatul ratacit in infinitele lui ipoteze, proiectand noi tentative de a o determina la o minima consecventa, de a o prinde intr-o oarecare legatura, de a-si imbogati realitatea cu prezenta ei.

Ceea ce ii desparte este intuitia femeii ca a iubi un om nu inseamna a-i ceda locul central in propria viata. Anton Holban creeaza, in Jocurile Daniei, o apoteoza a spiritului feminin, aureolat de libertatea lui vitala.


Data aparitie 2021
Editie Editia I
ISBN 978-606-95174-6-8
Loc aparitie Bucuresti
Tip coperta Necartonat
Autor

Anton Holban

Scroll