Dragon din plus colorat cu sunetJucarie din plus dedicata copiilor curiosi Dragonul din plus cu sunet este simpatic catifelat la atingere si foarte moale perfect pentru a primi imbratisariDaca alte jucarii cu sunet nu pot fi spalate acesti dragoni pot fi pusi chiar in masina de spalat pentru a-si mentine splendoarea in timp Tot ce trebuie sa faceti este sa indepartati carcasa detasabila din interiorul acestuia De asemenea puteti inlocui bateriile atunci cand este necesar

Jucarie de plus Dragon colorat cu sunet GT56170 1

Cod produs: 0000245558

Brand: Gipsy

Colectie: Gipsy

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Dragon din plus colorat cu sunet
Jucarie din plus dedicata copiilor curiosi. Dragonul din plus cu sunet este simpatic catifelat la atingere si foarte moale, perfect pentru a primi imbratisari!
Daca alte jucarii cu sunet nu pot fi spalate acesti dragoni pot fi pusi chiar in masina de spalat pentru a-si mentine splendoarea in timp. Tot ce trebuie sa faceti este sa indepartati carcasa detasabila din interiorul acestuia. De asemenea, puteti inlocui bateriile atunci cand este necesar. Sunetul este de asemenea reglabil.
Fii sigur, copilul tau il va adora!
Disponibila in 6 modele diferite.
Pret per bucata/model
Dimensiune: 17 cm
Jucarie din plus cu sunet importata exclusiv de Jad Flamande
Varsta recomandata: 18 luni-5 ani
Jucariile din plus sunt cele mai populare jucarii din toate timpurile. Fiecare dintre noi avem in amintirea noastra o anumita jucarie pe care am iubit-o si fata de care avem sentimente nostalgice.


Colectie Gipsy
Scroll