Colectia Orange Life este alcatuita din persoanaje care sunt unite de povestirile si aventurile lor de viataToate jucariile din aceasta colectie sunt ambalate in cutii de cadouri care sunt fabricate din carton si se pot transforma in casute confortabile pentru locuitorii sai de plus Puteti picta acccesoriza sau moderniza aceste casute dupa bunul plac Numele colectiei are propria sa nuanta care o face interesanta si distractiva tot ce este nevoie pentru a se intampla

Jucarie din plus Daisy fetita raton cu caciulita roz-gri, 20cm OS003-23/20

Cod produs: 0000217279

Brand: raft OT

Colectie: raft OT

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Colectia Orange Life este alcatuita din persoanaje care sunt unite de povestirile si aventurile lor de viata.

Toate jucariile din aceasta colectie sunt ambalate in cutii de cadouri care sunt fabricate din carton si se pot transforma in casute confortabile pentru locuitorii sai de plus. Puteti picta, acccesoriza sau moderniza aceste casute dupa bunul plac. N

umele colectiei are propria sa nuanta care o face interesanta si distractiva, tot ce este nevoie pentru a se intampla este un pic de ajutor din partea ta.

Jucariile Orange Toys sunt create pentru a face oamenii sa zambeasca dar, totodata, sunt si prieteni ideali de joca, drum, vacanta, aventura etc..

Jucariile marca Orange Toys sunt jucarii unice, create cu sentimentalitate, multa delicatete, bunatate si sensibilitate. Ele sunt rezultatul unei dorinte neconditionate, de a duce placere in universul copiilor.


Colectie raft OT
Scroll