Jucarie plus National Geographic Foca alba medieJucaria din plus Foca alba cu licenta National Geographic este cel mai dragalas cadou pe care cei mici il pot primi Foca alba din plus este o jucarie educativa copiii pot invata prin joc despre acest dragalas mamifer marinFoca alb&259; sau Harp Seal tr&259;ie&537;te în apele reci ale Oceanului Artic &537;i Nord Atlantic Foca alba tr&259;ie&537;te în medie 30 de ani poate dormi pe uscat pe

Jucarie din Plus Foca alba medie 28 cm V770844

Cod produs: 0000213243

Brand: Venturelli

Colectie: Venturelli

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Jucarie plus National Geographic Foca alba medie

Jucaria din plus Foca alba cu licenta National Geographic, este cel mai dragalas cadou pe care cei mici il pot primi! Foca alba din plus, este o jucarie educativa, copiii pot invata prin joc despre acest dragalas mamifer marin.

  • Foca albă, sau Harp Seal trăiește în apele reci ale Oceanului Artic și Nord Atlantic. Foca alba trăiește în medie 30 de ani, poate dormi pe uscat, pe calotele de gheață , dar chiar și în apă. În ciuda înfățișării sale foarte drăgălașe foca este un animal extrem de periculos, mușcătura ei poate produce infecții serioase!
  • Jucăria din plus National Geographic foca albă, este moale și pufoasă foarte plăcută la atingere și mereu te invită sa o iei în brațe sau sa o alinți spunând-i povești înainte de culcare.

Colectie Venturelli
Scroll