Misiunea Wild Republic este de a aduce pe piata jucarii si animale de plus care sa stimuleze curiozitatea fata de viata salbatica si sa educe copiii despre minunile naturii Produsele lor respecta cele mai stricte standarde de siguranta a jucariilorPlusurile din categoria Ecokins sunt realizate 100 din plastic reciclat atat materialul textil cat si umplutura Pentru a produce o astfel de jucarie cu dimensiunea de 30 cm sunt necesare 16 PET-uri de apa reciclate Nu

Jucarie plus Wild republic - Rinocer Ecokins 30cm WR25193

Cod produs: 0000233502

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Misiunea Wild Republic este de a aduce pe piata jucarii si animale de plus care sa stimuleze curiozitatea fata de viata salbatica si sa educe copiii despre minunile naturii. Produsele lor respecta cele mai stricte standarde de siguranta a jucariilor.

Plusurile din categoria Ecokins sunt realizate 100% din plastic reciclat (atat materialul textil, cat si umplutura). Pentru a produce o astfel de jucarie cu dimensiunea de 30 cm sunt necesare 16 PET-uri de apa reciclate. Nu contin margelute, nasul si ochii sunt cusuti de material, iar eticheta este din hartie reciclata legata cu sfoara de bumbac.

Dimensiune 30 cm


Scroll