Creaza magie cu Poopsie Unicorn CrushAmbalajul de plastic sub forma de corn auriu ascunde in interior un corn colorat numai bun de zdrobit Scufunda cornul intr-un recipient cu apa timp de 8-10 secunde apoi zdrobeste-l peste slime-ul gata preparat din pachet pentru o explozie uimitoare de sclipici Amesteca si distreaza-te cu slime-ul viu colorat si stralucitorPachetul contineun plic cu slime

Jucarie surpriza poopsie slime unicorn crush 559801E7C

Cod produs: 0000195309

Brand: Poopsie

Colectie: Poopsie

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Creaza magie cu Poopsie Unicorn Crush!

Ambalajul de plastic sub forma de corn auriu ascunde in interior un corn colorat, numai bun de zdrobit! Scufunda cornul intr-un recipient cu apa timp de 8-10 secunde, apoi zdrobeste-l peste slime-ul gata preparat din pachet pentru o explozie uimitoare de sclipici! Amesteca si distreaza-te cu slime-ul viu colorat si stralucitor!

Pachetul contine:

  • un plic cu slime parfumat
  • un corn de unicorn cu textura nisipoasa, usor de zdrobit si plin de glitter in interior

Sunt peste 35 de culori de descoperit, colectioneaza-le pe toate!

Dimensiuni produs in ambalaj: 8.8 x 6.3 x 14.6 cm

Varsta recomandata: 5 ani +

Atentie! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. Nu lasati ambalajele jucariilor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei inainte de a o oferi copilului. Va recomandam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca cu produsul. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria departe de foc; feriti jucaria de temperaturi ridicate si umiditate.


Colectie Poopsie
Scroll