„Pentru prima dat&259; simt întreaga povar&259; a fiec&259;rui centimetru a fiec&259;rui milimetru din cei &536;ase pa&537;i dintre noi Îmi strâng puloverul mai aproape de corp &537;i întorc privirea spre teancul de saltele de yoga din col&539; încercând s&259; nu dau aten&539;ie faptului c&259; distan&539;a aceasta va exista întotdeauna“ O poveste de dragoste emo&539;ionant&259;

La cinci pasi de tine

de Rachael Lippincott, Mikki Daughtry

Cod produs: 0000213002

Data aparitie: 2020

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-33-6971-1

Numar de pagini: 288

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

„Pentru prima dată simt întreaga povară a fiecărui centimetru, a fiecărui milimetru din cei Șase pași dintre noi. Îmi strâng puloverul mai aproape de corp și întorc privirea spre teancul de saltele de yoga din colț, încercând să nu dau atenție faptului că distanța aceasta va exista întotdeauna.“

 

O poveste de dragoste emoționantă, perfectă pentru fanii lui John Green, despre doi tineri care se îndrăgostesc deși nu se pot apropia unul de altul fără să-și riște viața.

 

 

OARE POȚI IUBI PE CINEVA PE CARE NU-L POȚI ATINGE NICIODATĂ?

Stella Grant simte nevoia să-și planifice viața pas cu pas – poate pentru că plămânii ei bolnavi, pe care nu-i poate controla, i-o guvernează oricum, trimițând-o periodic în spital, încă din copilărie. În momentul de față, Stella trebuie să se concentreze asupra obținerii unui loc pe lista beneficiarilor unui transplant de plămâni, care-i va asigura cinci ani de existență fără probleme. Dar asta o obligă să stea în permanență la șase pași de oricine i-ar putea transmite o infecție pulmonară. Șase pași. Fără excepție.

Will Newman este exact persoana de care Stella trebuie să se ferească. Lui Will nu-i pasă de reguli, de tratamente și abia așteaptă să împlinească optsprezece ani ca să-și decidă singur soarta. Vrea să plece să vadă lumea – nu doar spitalele ei. Mai mult, Will o poate infecta pe Stella cu o bacterie mortală.

Și totuși, dintr-odată, cei șase pași dintre ei nu mai par un spațiu de siguranță, ci o pedeapsă. Oare n-ar putea să fure măcar o mică parte din această distanță, în schimbul a tot ceea ce plămânii lor defecți le-au furat din viață? Cât de periculoși ar putea fi numai cinci pași între ei, dacă asta îi ajută sufletește?

 

RACHAEL LIPPINCOTT s-a născut în Philadelphia și și-a petrecut copilăria în Bucks County, Pennsylvania. A urmat cursurile Universității din Pittsburgh. Locuiește în Pittsburgh și, atunci când nu scrie, se ocupă de o rulotă cu mâncare împreună cu partenerul ei.

MIKKI DAUGHTRY este din Atlanta, Georgia. A absolvit cursurile Universității Brenau, unde a studiat arta teatrală. În prezent trăiește în Los Angeles și este scenarist.

TOBIAS IACONIS s-a născut în Germania, dar are origini americane. A studiat literatura engleză la Haverford College, în apropiere de Philadelphia. Trăiește în Los Angeles împreună cu soția și fiul său și este, de asemenea, scenarist.


Data aparitie 2020
Editie Editia I
ISBN 978-606-33-6971-1
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 288
Autor

Rachael Lippincott, Mikki Daughtry

Numar pagini 288
Scroll