Un detectiv particular David Clementi de la Agentia Lazau e angajat sa recupereze planurile ultrasecrete ale unui inginer dupa ce un avion furat in scopul unei evadari s-a prabusitIn acest roman cu titlu-tribut adus litografi ei lui Toulouse-Lautrec – Moulin Rouge La Goulue ne vom reintalni cu deja faimosul David Clementi angajat al Agentiei Lazau Paul Delun nu va intarzia nici el sa-si faca aparitia insotit de nelipsitul sau caine-lup Actiunea se va invarti in

La Goulue danseaza cu Chocolat

de Leonida Neamtu

Cod produs: 0000229039

Editura: Publisol

Data aparitie: 2021

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-9605-0-5

Numar de pagini: 400

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Un detectiv particular, David Clementi, de la Agentia Lazau, e angajat sa recupereze planurile ultrasecrete ale unui inginer dupa ce un avion furat in scopul unei evadari s-a prabusit.

In acest roman cu titlu-tribut, adus litografi ei lui Toulouse-Lautrec – Moulin Rouge, La Goulue, ne vom reintalni cu deja faimosul David Clementi, angajat al Agentiei Lazau. Paul Delun nu va intarzia nici el sa-si faca aparitia, insotit de nelipsitul sau caine-lup. Actiunea se va invarti in jurul unor planuri ultrasecrete, dorite atat de politia romana, cat si de
statul german. Starul romanului va fi , insa, restaurantul "New-York", in care dansatoarea principala a unui numar de balet, supranumita La Goulue, va dansa cu partenerul ei, Chocolat.

Leonida Neamtu s-a nascut in 1934, la Soroca (azi, Republica Moldova). In 1940, odata cu ocuparea Basarabiei, familia se refugiaza in Maramures, locuind in Viseu, apoi in Sighet. Dupa studiile liceale, urmeaza cursurile Facultatii de Filologie a universitatii clujene. Debuteaza, in 1952, cu un volum de poezii, in Almanahul literar, revista coordonata de poetul A.E. Baconsky. Incepand cu anul 1964 incepe sa publice exclusiv romane. Devine redactor la Almanahul literar (care isi va schimba numele in Steaua) si membru al Uniunii Scriitorilor din Romania. Se stinge din viata pe 25 octombrie 1991, la Cluj-Napoca, lasand in urma peste treizeci de volume publicate si cateva manuscrise. Leonida Neamtu este un scriitor care scapa oricarui tip de incadrare literara. A abordat genuri ca romanul SF sau de aventuri si a trecut, fi reste, si prin cel politist, integrand insa, in toate, umorul negru, absurd si referintele culturale.


Data aparitie 2021
Editie Editia I
ISBN 978-606-9605-0-5
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 400
Tip coperta Necartonat
Autor

Leonida Neamtu

Numar pagini 400
Scroll