Legamantul volumul I. Semipur

de Jennifer L. Armentrout

Cod produs: 0000236842

Data aparitie: 2022

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-974-008-8

Numar de pagini: 400

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Hematoii provin din împerecherea zeilor cu muritorii, iar copiii născuți din doi hematoi puri au puteri de zei. Copiii hematoilor și ai muritorilor… ei bine, nu prea. Semipurii nu au decât două alegeri la dispoziție: să se antreneze ca să devină Santinelele care vor vâna și vor ucide daimonii sau să devină slujitori în casele purilor.

Alexandria are 17 ani și ar prefera să-și riște viața decât să și-o irosească frecând toalete, însă e posibil ca tot acolo să ajungă până la urmă. Există mai multe reguli pe care elevii Legământului trebuie să le urmeze. Alex are probleme în a le urma pe toate, dar mai ales regula #1: Relațiile dintre puri și semipuri sunt interzise! Din nefericire, ea se îndrăgostește de Aiden, un semipur extrem de atrăgător. Însă nu asta reprezintă problema ei cea mai mare – ci să rămână în viață până  va reuși să absolve Legământul.

Dacă eșuează în misiunea ei, se va confrunta cu o soartă mai cruntă decât moartea: se va transforma în daimon și va fi vânată tocmai de Aiden. Iar asta ar fi destul de neplăcut.

Semipur reprezintă fenomenalul punct de pornire al unei serii formidabile. De la umor la neliniști, de la idile interzise la acțiune și la un fantastic șir de personaje secundare, cartea aceasta le are pe toate. O poveste de pus pe lista oricărui iubitor de fantasy.” Ideally Inspired Reviews


Data aparitie 2022
Editie Editia I
ISBN 978-606-974-008-8
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 400
Tip coperta Necartonat
Autor

Jennifer L. Armentrout

Numar pagini 400
Scroll