DescrierePachetul con&539;ine Educard Junior Plus Limba german&259; &537;i Educard Ini&539;iat &536;tiu &537;i câ&537;tigPachetul Limba german&259; con&539;ine 50 de carduri cu imagini &537;i cuvinte grupate în 10 categorii „Alimente” „În camer&259;”

Limba germana - Stiu si castig. Pachete Duo EduCard

de Colectiv redactional

Cod produs: 0000225532

Editura: Gama SRL

Data aparitie: 2021

Editie: Editia I

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Descriere

Pachetul conține Educard Junior Plus Limba germană și Educard Inițiat Știu și câștig!.

Pachetul Limba germană conține 50 de carduri cu imagini și cuvinte, grupate în 10 categorii: „Alimente”, „În cameră”, „În parc”, „Legume”, „Fructe”, „Animale domestice”, „Animale din pădure”, „Animale de la Zoo”, „Mijloace de transport în comun” și „Mijloace de transport personale”.

Fiecare categorie este formată din 5 cărți de joc. Scopul jocului este învățarea de cuvinte noi în limba germană. Jocul de inteligență conține 3 grade de dificultate, în funcție de capacitatea de învățare a copilului.

Pachetul Știu și câștig! conține 50 de carduri grupate în trei domenii: „Limba și literatura român㔄Matematică” și „Cultură generală”

Fiecare card conține câte 3 întrebări din fiecare domeniu (pe o față) și răspunsurile corespunzătoare (pe verso). Scopul jocului este îmbunătățirea cunoștințelor copilului, într-un mod competitiv și distractiv. Jocul de inteligență conține 3 grade de dificultate, în funcție de capacitatea de învățare a copilului.


Data aparitie 2021
Editie Editia I
Loc aparitie Iasi
Autor

Colectiv redactional

895 Colectiv redactional

De acelasi autor

Produse similare

Scroll