Luna din fântân&259; este o colec&539;ie de 65 de pove&537;ti din mai multe culturi fiecare dintre acestea fiind urmat&259; de comentarii interpretative &537;i de exemple din via&539;a adev&259;rat&259; a ceea ce se poate întâmpla atunci când ne identific&259;m cu o astfel de poveste Sugestiile autoarei au rolul de a stimula interesul cititorilor pentru pove&537;ti &537;i de a-i ghida preluând din
- 15%

Luna din fantana. Povesti intelepte pentru o transformare profunda a vietii

de Erica Helm Meade

Cod produs: 0000205930

Editura: Niculescu SRL

Data aparitie: 2020

ISBN: 978-606-380-455-7

Numar de pagini: 416

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Luna din fântână este o colecție de 65 de povești din mai multe culturi, fiecare dintre acestea fiind urmată de comentarii interpretative și de exemple din viața adevărată a ceea ce se poate întâmpla atunci când ne identificăm cu o astfel de poveste. Sugestiile autoarei au rolul de a stimula interesul cititorilor pentru povești și de a-i ghida, preluând din înțelepciunea lor, în viața de zi cu zi.

 

 

„Erica Helm Meade nu este doar o povestitoare desăvârșită, ci și o persoană înțeleaptă și o vindecătoare în toată puterea cuvântului, capabilă să ne învețe cum să folosim leacul poveștii pentru vindecarea și transformarea propriei vieți. Luna din fântână este o bijuterie – toți cei care știu ce înseamnă forța mitului ar trebui să se grăbească să-și cumpere această carte!”

Dr. JALAJA BONHEIM,

autoarea volumelor Aphrodite's Daughters și The Hunger for Ecstasy

 

 

„Această carte poate fi considerată o stea călăuzitoare. Ne ajută să navigăm între și dincolo de noile granițe ale civilizației de astăzi și să ne găsim calea. Ne oferă povești care ne reamintesc de înțelepciunea umană cea mai profundă, pentru a putea râde împreună și a ne asculta unii pe alții, găsind în noi puterea cu care să creăm noi soluții pentru vremurile actuale. Îmi propun să dăruiesc această busolă a înțelepciunii tuturor celor de pe lista mea de cadouri pentru anul acesta.”

SHERRY RUTH ANDERSON,

autoarea volumelor The Feminine Face of God și The Cultural Creative


Data aparitie 2020
ISBN 978-606-380-455-7
Numar de pagini 416
Tip coperta Necartonat
Autor

Erica Helm Meade

Numar pagini 416
Scroll