Zbucium pasiune ra&539;iune umor fin cuvinte obsesive caractere creionate atent cu precizia savuroasa a fiecarui detaliu Fizicul &537;i moralul se impletesc in nuan&539;a psihologicului &537;i a realita&539;ii crude a realita&539;ii cotidiene Lupii trecutului este o carte dureroasa ampla profunda in care adevarurile jongleaza brutal cu visurile ascunzandu-se in spatele cuvintelor rebele incarcate de erotismul tensionat al personajelorSofia

Lupii trecutului

de Natasa Alina Culea

Cod produs: 0000245146

Editura: Neverland

Data aparitie: 2022

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-9602-69-0

Numar de pagini: 320

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Zbucium, pasiune, rațiune, umor fin, cuvinte obsesive, caractere creionate atent, cu precizia savuroasa a fiecarui detaliu. Fizicul și moralul se impletesc in nuanța psihologicului și a realitații crude, a realitații cotidiene. Lupii trecutului este o carte dureroasa, ampla, profunda, in care adevarurile jongleaza brutal cu visurile, ascunzandu-se in spatele cuvintelor rebele, incarcate de erotismul tensionat al personajelor.

Sofia – Salomé, ce transfigurare pagana a simțurilor! Foc mistuitor! Iad? Fetișism? Pacat? Blasfemie? Resemnare? Fiecare e liber sa se raporteze la ele cum crede sau cum poate, in timp ce inocența copilariei este mișelește pangarita. Iubirea? Devine cautare? Devine strigat?

 

Amalia Elena Constantinescu,
Doctor in Filologie, scriitoare,
membra a Uniunii Scriitorilor din Romania.

 

,Natașa Alina Culea reușește sa creioneze cele mai individualizate personaje din literatura romana contemporana; creația ei se desprinde din elegii și drame, devenind un poem arborescent dedicat iubirii. Lupii trecutului impresioneaza prin tenta de fresca a realitații; mai mult decat un roman de dragoste, poate fi considerat un roman psihologic, care reușește sa evidențieze ca niciun altul relațiile interumane.


Data aparitie 2022
Editie Editia I
ISBN 978-606-9602-69-0
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 320
Tip coperta Necartonat
Autor

Natasa Alina Culea

Numar pagini 320
Scroll