Jocul de societate rapid ca un r&259;s Lynx GO 6în1 de la produc&259;torul spaniol Educa este un joc excelent în limbi str&259;ine cu care se vor distra nu doar copila&537;ii ci &537;i p&259;rin&539;ii lor Jocul con&539;ine pân&259; la 70 de imagini diferite Jocul de societate Rapid ca un r&259;s este destinat tuturor - b&259;ie&539;ilor sau fetelor de la 4 ani dar &537;i adul&539;ilor Jocul este realizat din materiale de

Lynx Go Educa

Cod produs: 0000223566

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Jocul de societate rapid ca un răs Lynx GO! 6în1 de la producătorul spaniol Educa este un joc excelent în limbi străine, cu care se vor distra nu doar copilașii, ci și părinții lor. Jocul conține până la 70 de imagini diferite. Jocul de societate Rapid ca un răs este destinat tuturor - băieților sau fetelor de la 4 ani, dar și adulților. Jocul este realizat din materiale de înaltă calitate și durabile, așa că nu se va distruge și va arată ca nou pentru o lungă perioadă de timp. Jocul oferă până la 6 variante de joacă diferite.

Jocul de societate Lynx are reguli relativ simple. Cărțile individuale cu mai multe imagini se plasează în cerc, iar cartea cu o imagine se rotește în mijloc. Jucătorii vor trebui să găsească imaginea pe una dintre cărți cât mai curând posibil. Cine găsește prima imagine obține un punct. Jocul Lynx antrenează atenția și reflexele. Este un joc ideal pentru fiecare gospodărie, care va apropia membrii familiei și va aduce bucurie tuturor. Jocul va distra pe toată lumea, mai ales când afară este vremea rea sau seara în locul uitatului la televizor, dar și la excursii la cabană sau la apă. Cu acest joc se pot juca de la 2-8 jucători, regulile sunt în 12 limbi străine diferite.

Compania spaniolă Educa se ocupă de fabricarea jucăriilor de calitate, care nu sunt doar distractive, dar au și un efect educativ ci și de dezvoltare. Marca spaniolă Educa este o garanție a calității superioare europene - produsele sunt supuse mai multor verificări stricte. Educa se ocupă de fabricarea diferitelor jucării logice nu doar în categoria jocurilor de societate în limbă străină. Deoarece acest joc de societate este în limba franceză se îmbogățește vocabularul copiilor în limba franceză.


Scroll