Intr-un mediu din ce in ce mai concuren&539;ial comunicarea organiza&539;ionala devine un instrument strategic pentru manageri Din punct de vedere strategic managerii manifesta interes pentru alegerea unor sisteme de pilotare a activita&539;ilor  care asigura capitalizarea oportunita&539;ilor In acest scop interven&539;iile managerilor sunt direc&539;ionate spre favorizarea schimbarii      Referitor la schimbare noi sus&539;inem

Managementul riscurilor in mediul spitalicesc (editia a II a)

de Dumitru Constantinescu , Laura Dinca

Cod produs: 0000243943

Editura: Prouniversitaria

Data aparitie: 2022

Editie: Editia a II a

ISBN: 978-606-26-1377-8

Numar de pagini: 282

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Intr-un mediu din ce in ce mai concurențial, comunicarea organizaționala devine un instrument strategic pentru manageri. Din punct de vedere strategic, managerii manifesta interes pentru alegerea unor sisteme de pilotare a activitaților  care asigura capitalizarea oportunitaților. In acest scop, intervențiile managerilor sunt direcționate spre favorizarea schimbarii.      

Referitor la schimbare, noi susținem necesitatea trecerii de la comunicarea asimetrica la comunicarea simetrica. Viziunea asimetrica trateaza comunicarea drept un instrument care ajuta organizația sa-și atinga scopurile, fara sa modifice in vreun fel acțiunile sau sa caute unele compromisuri. Opus viziunii asimetrice, comunicarea simetrica se transforma intr-un proces in care apar compromisul și negocierea. De aceasta data, managerii rezolva conflictele prin negociere, promoveaza coordonarea și renunța la „razboiul pentru putere”.      


Data aparitie 2022
Editie Editia a II a
ISBN 978-606-26-1377-8
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 282
Tip coperta Necartonat
Autor

Dumitru Constantinescu , Laura Dinca

Numar pagini 282
Scroll