Fiecare atom din univers are inscris in structura proprie intreaga poveste a vietii sale Nimic nu este intamplator in jurul nostru indiferent de capacitatea de intelegere a celor mai inteligente minti O serie nesfarsita de evenimente se succed in fiecare clipa a trecerii noastre prin aceasta lume si toate sunt conectate intre ele ca intr-o retea perfecta Dincolo de limitarea stiintelor fixe omului nu-i ramane decat imaginatia ca mijloc de experimentare a
 

Manual de numerologie

de Eduard Agachi

Cod produs: 0000209618

Data aparitie: 2020

Editie: Editia I

ISBN: 978-973-0-32732-8

Numar de pagini: 902

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Fiecare atom din univers are inscris in structura proprie intreaga poveste a vietii sale. Nimic nu este intamplator in jurul nostru indiferent de capacitatea de intelegere a celor mai inteligente minti. O serie nesfarsita de evenimente se succed in fiecare clipa a trecerii noastre prin aceasta lume si toate sunt conectate intre ele ca intr-o retea perfecta.
 
Dincolo de limitarea stiintelor fixe, omului nu-i ramane decat imaginatia ca mijloc de experimentare a taramului necunoscut al acestor intamplari neclare. Mai presus de imaginatie este constiinta clara si lucida, singura care poate patrunde esenta adevarului si care este astfel conceputa incat ea exista in afara timpului si a spatiului.
 
Principiile de baza ale numerologiei sunt notiuni care definesc sau compun timpul si spatiul si nu se supun efectelor celor doua variabile astfel ca nu pot fi cuprinse de instrumentele clasice de masurare cunoscute de om.
 
Numerologia depaseste frontierele logicii si ale rationamentelor filosofice, este mai presus de fantezie, de fictiune sau de imaginatie, inspira si da nastere unui limbaj simbolic.
 
Numerologia este o cunoastere calitativa a numerelor ce descrie originea fiecarui proces impreuna cu cauzele si rolul aparitiei acestuia. Tainele Universului devin mai usor de descifrat prin limbajul etern al cifrelor si omul se afiseaza precum o carte deschisa in fata celui care stapaneste secretul numerelor.

Data aparitie 2020
Editie Editia I
ISBN 978-973-0-32732-8
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 902
Tip coperta Cartonat
Autor

Eduard Agachi

Numar pagini 902
Scroll