LIMBA MODERN&258; FRANCEZ&258; CLASA A III-A se adreseaz&259; elevilor afla&539;i în al treilea an de studiu al limbii franceze propunându-le descoperirea universului francofon într-un mod amuzantLéo Théo Isabelle Ahmed Lin &537;i Hector personajele manualului îi înso&355;esc pe elevii clasei a III-a pe parcursul a 6 unit&259;&355;i La acestea se adaug&259; 4 recapitul&259;ri 2 structuri dedicate

Manual limba franceza clasa a III a

Cod produs: 0000226692

ISBN: 978-606-8773-31-5

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

LIMBA MODERNĂ FRANCEZĂ CLASA A III-A se adresează elevilor aflați în al treilea an de studiu al limbii franceze, propunându-le descoperirea universului francofon într-un mod amuzant.

Léo, Théo, Isabelle, Ahmed, Lin și Hector, personajele manualului, îi însoţesc pe elevii clasei a III-a pe parcursul a 6 unităţi. La acestea se adaugă 4 recapitulări, 2 structuri dedicate sărbătorilor în familie și se încheie cu un Jeu de l’oie recapitulativ și o scurtă piesă de teatru pentru serbarea de sfârșit de an școlar.

Fiecare unitate cuprinde 2 pagini de BD (Benzi desenate) cu activități de înțelegere orală și scrisă a textului, urmate de 6 pagini ce grupează subtemele unității sub forma unor activități interactive care dezvoltă competențele de înțelegere și de exprimare orală și scrisă într-o abordare ludică, deosebit de atractivă pentru elevi.

Manualul propune pe parcursul fiecărei unități o pagină consacrată jocului, o pagină consacrată cântecului, 2 pagini de cultură generală care cuprind realizarea unui Proiect pe tema unității.

Toate materialele corespund celor 4 competenţe din Programa şcolară pentru clasa a III-a dar şi din CECRL: receptare de mesaje orale simple, receptare de mesaje scrise simple, redactare de mesaje simple dar şi exprimarea orală în situaţii de comunicare uzuală.

Paginile manualului sunt frumos ilustrate; imaginile, atent alese, corespund temelor universului copilăriei, făcând manualul foarte atractiv și ușor de parcurs.

Varianta digitală a manualului dispune de activităţi multimedia de învăţare de tip static, animat și interactiv, care aduc un plus variantei tipărite, prin imagine, sunet și mişcare.


ISBN 978-606-8773-31-5
Scroll