Într-o perioad&259; în care contactele cu civiliza&539;iile extraterestre par s&259; nu mai constituie un subiect tabu apari&539;ia unei c&259;r&539;i care s&259; prezinte principalele rase de extratere&537;tri cunoscute era cumva a&537;teptat&259; Autorul care s&259; aduc&259; aceast&259; informa&539;ie inedit&259; publicului român era cumva de la sine în&539;eles generalul bg rez Emil Str&259;inu cel mai cunoscut specialist român

Manualul secret. Rase inteligente extraterestre. Manipularea: Proiectul Philadelphia/Montauk

de Emil Strainu

Cod produs: 0000205648

Editura: Darclee

Data aparitie: 2020

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-90100-4-4

Numar de pagini: 336

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Într-o perioadă în care contactele cu civilizațiile extraterestre par să nu mai constituie un subiect tabu, apariția unei cărți care să prezinte principalele rase de extratereștri cunoscute era cumva așteptată. Autorul care să aducă această informație inedită publicului român era cumva de la sine înțeles: generalul bg. (rez.) Emil Străinu, cel mai cunoscut specialist român în domeniul ufologiei, radiolocației, armelor geofizice, climatologice și psihotronice. 

În cercurile restrânse ale ufologilor și ale serviciilor secrete însărcinate cu monitorizarea interacțiunilor extratereștrilor cu pământenii era cunoscut de multă vreme Manualul secret al contactelor cu rasele inteligente extraterestre, un material de lucru realizat de KGB în anii 1930 pentru pregătirea agenților din teren și actualizat de-a lungul vremii. Manualul secret a circulat în mai multe versiuni și în mai multe limbi străine; dr. Emil Străinu le-a studiat pe toate și a efectuat, pentru lucrarea față, o sinteză a acestor variante, ilustrată cu imagini în premieră ale diverselor rase de extratereștri.

În partea a doua a acestei cărți, accentul este pus pe analiza informațiilor legate de experimentul Philadelphia și proiectul Montauk, cu scopul de a discerne adevărul din spatele manipulării realizate decenii întregi prin intermediul mass-mediei și al serviciilor secrete americane.

Lucrarea conține și o inserție color – imagini care vă vor surprinde negreșit!


„Viitorul rasei umane nu este în mâinile noastre la acest moment din timp. Va fi, poate, într-o zi din viitor - într-o zi care va veni cândva.
Ce putem face noi acum, ca oameni adevărați, este să adunăm date și informații despre acești extratereștri, despre obiceiurile lor, să aflăm obiectivele urmărite de civilizațiile lor. Apoi să le descoperim slăbiciunile, dar și punctele tari, astfel încât, atunci când viitorul va deveni responsabilitatea noastră, să fim pregătiți să luptăm pentru el dacă vom fi nevoiți.
Astăzi însă suntem doar simpli spectatori care privesc o piesă de teatru...”
                                                                       — Dr. Emil Străinu


Data aparitie 2020
Editie Editia I
ISBN 978-606-90100-4-4
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 336
Tip coperta Necartonat
Autor

Emil Strainu

Numar pagini 336
Scroll