Maretele aventuri ale porcului de Craciun

de J.K. Rowling

Cod produs: 0000227425

Editura: Arthur

Data aparitie: 2021

ISBN: 978-606-086-328-1

Numar de pagini: 360

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Jack îl iubește pe Um Porc, jucăria sa din copilăria fragedă. UP a fost întotdeauna alături de el, la bine și la rău. Până când, într-un Ajun de Crăciun, se întâmplă ceva înspăimântător – UP e de negăsit.

Însă Ajunul Crăciunului e o noapte a miracolelor și a cauzelor pierdute, o noapte când toate prind viață – chiar și jucăriile.

Așa se face că Jack și Porcul de Crăciun (înlocuitorul agasant al lui UP) pornesc într-o călătorie uluitoare prin Tărâmul celor Pierduți, un loc cu totul magic. Cu ajutorul unei Merindașe vorbitoare, al unei Busole viteze și al unei creaturi înaripate, pe nume Speranța, își propun să-l salveze pe cel mai bun prieten al lui Jack din ghearele înspăimântătorului Pierzător, ronțăitorul de jucării. 

 

Una dintre cele mai mari povestitoare din lume ne dăruiește această aventură înduioșătoare și fascinantă despre dragostea unui copil pentru cea mai prețioasă jucărie a lui și despre cât ajunge de departe în căutarea ei. Cu ilustrații uimitoare realizate de un artist foarte îndrăgit, Jim Field, Mărețele aventuri ale Porcului de Crăciun este menită să devină o carte clasică îndrăgită de întreaga familie.


Data aparitie 2021
ISBN 978-606-086-328-1
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 360
Tip coperta Cartonat
Autor

J.K. Rowling

Numar pagini 360
Scroll