Macheta auto MCLAREN MP4-12C de la Bburago ce copiaza pana in cel mai mic detaliu modelul original este alegerea ideala pentru toti baietii care adora masinutele si sa se joace cu ele Modelul MCLAREN MP4-12C este o masina de tip sport coupe in doua usi cu doua locuri realizata de catre producatorul englez de automobile de lux McLaren Automotive Ea a fost lansata in anul 2011 a fost produsa pana in anul 2014 Ea a fost inlocuita de

Masina star MClLaren 21074

Cod produs: 0000197926

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Macheta auto MCLAREN MP4-12C de la Bburago ce copiaza pana in cel mai mic detaliu modelul original este alegerea ideala pentru toti baietii care adora masinutele si sa se joace cu ele. Modelul MCLAREN MP4-12C este o masina de tip sport coupe, in doua usi, cu doua locuri, realizata de catre producatorul englez de automobile de lux McLaren Automotive. Ea a fost lansata in anul 2011 a fost produsa pana in anul 2014. Ea a fost inlocuita de masina McLaren 650S, modelul fiind bazat pe McLaren MP4-12C. Modelul fost prezentat in anul 2009 si a devenit disponibila publicului larg pentru cumparare la jumatatea anului 2011. Ea este prima masina produsa si conceputa complet de catre McLaren. Caroseria machetei este realizata in mare parte din metal dar prezinta componente si din material plastic. Sistemul de directie este functional. Se pot deschide usile, capota motorului si/sau portbagajul - in functie de model Masina se livreaza in cutie proprie de carton ce prezinta o fereastra din plastic transparent. Macheta este ideala atat pentru cei mici care isi pot imagina propriul orasel cat si pentru cei care au ca hobby colectionarea de masini in miniatura. 

Scara: 1:24.

AVERTISMENT! Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani. Produsul poate contine piese mici ce pot fi inghitite. Nu lasati ambalajul produsului la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da jucaria copilului. Va recomandam sa supravegheati copilul in timp ce se foloseste produsul. Pastrati instructiunile si factura pentru referinte ulterioare.Feriti produsul de foc, temperaturi ridicate si umiditate.


Scroll