Caietul elevului completeaza in mod firesc manualul oferind elevului spatiu pentru exersare aplicare dezvoltareElaborat in conformitate cu programa scolara in vigoare caietul de lucru este centrat pe activitatea micului scolar si propune activitati de invatare noi si
 

Matematica si explorarea mediului. Caietul elevului. Clasa I. vol. II

Cod

Cod produs: 0000100244

disponibilitate Disponibilitate:
livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Caietul elevului completeaza in mod firesc manualul, oferind elevului spatiu pentru exersare, aplicare, dezvoltare.Elaborat in conformitate cu programa scolara in vigoare, caietul de lucru este centrat pe activitatea micului scolar si propune activitati de invatare noi si atractive. Exercitiile de recunoastere, de numarare, de comparare, de ordonare, de calcul, de alegere, de completare, de punere in corespondenta alterneaza cu exercitii de observare, de descoperire, de formulare de ipoteze si concluzii, de argumentare si permit fixarea cunostintelor dobandite in fiecare unitate de invatare din manualul de Matematica si explorarea mediului.

Ne imbunatatim in permanenta informatiile pe site.

Exista posibilitatea sa mai apara erori in descrierile produselor, independent de vointa noastra. Fotografiile produselor sunt cu caracter informativ, de asta pot aparea diferente fata de realitate. E posibil ca specificatiile sau pretul produselor sa fie modificate de parteneri sau producatori, fara preaviz sau pot aparea erori de operare.

Orice promotie prezentata pe site este valabila in limita stocului disponibil.

Multumim pentru intelegere.


Autor

Gabriela Barbulescu, Daniela Besliu, Florentina Chifu, Elena Niculae

Data aparitie 2014
Editie Editia I
ISBN 978-606-686-976-8
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 64
Numar pagini 64
Tip coperta Necartonat
Scroll