What a feelingIubirea are asupra creierului efectul unei supradoze de droguri o inim&259; frânt&259; pe cel al sevrajului Dar de ce jalea ne doare &537;i o îmbr&259;&539;i&537;are ne face atât de bine Indiferent despre ce ar fi vorba – team&259; furie sau fericire – Julia Fischer ne arat&259; cum apar emo&539;iile &537;i ne spune de ce sunt importante pentru supravie&539;uire dar uneori ne d&259;uneaz&259; Având

Medicina sentimentelor

de Julia Fischer

Cod produs: 0000232485

Editura: Publica Com

Data aparitie: 2021

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-722-425-2

Numar de pagini: 368

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

What a feeling!

Iubirea are asupra creierului efectul unei supradoze de droguri, o inimă frântă, pe cel al sevrajului. Dar de ce jalea ne doare și o îmbrățișare ne face atât de bine? Indiferent despre ce ar fi vorba – teamă, furie sau fericire – Julia Fischer ne arată cum apar emoțiile și ne spune de ce sunt importante pentru supraviețuire, dar uneori ne dăunează. Având aceste cunoștințe, putem duce o viață mai sănătoasă, mai fericită și mai intensă, pentru că cine simte mai conștient își antrenează creierul!

Distractivă, plină de informații și obraznică, această carte ne urcă într-un carusel al sentimentelor și ne arată de ce vrem să ne dăm în el iar și iar.

Sentimentele! Ele ne definesc dispoziția, comportamentul, ființa, dar și sănătatea. Dr. Julia Fischer explică în mod distractiv și cât se poate de concret de unde vin și ce fac în corpul nostru.

A ne simți în al nouălea cer nu ne oferă doar satisfacție, ci ne poate face să fim și sănătoși – în schimb, stresul și singurătatea ne afectează corpul. Indiferent că suntem îndrăgostiți lulea, superfericiți sau întristați de moarte, sentimentele noastre au o influență însemnată asupra a cine și a cum suntem.

Julia Fischer, medic și moderator charismatic, pune sub lupă lumea sentimentelor noastre și, pornind de la situații din viața de zi cu zi, explică de unde vin pielea de găină, genunchii moi, fluturii din stomac și toate celelalte emoții care fac viața vrednică de a fi trăită.

Un duș scoțian revigorant și original al sentimentelor – garantat informativ și distractiv.


Data aparitie 2021
Editie Editia I
ISBN 978-606-722-425-2
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 368
Tip coperta Necartonat
Autor

Julia Fischer

Numar pagini 368
Scroll