Arta de a redobandi sanatatea si tinereteaEvghenia Cozma locuieste timp de 23 de ani in India unde devine discipola lui Dhirendra Brahmachari considerat cel mai mare yoghin al sec XX gurul Indirei Gandhi Tot acolo o intalneste pe dr Dolkar Khangkar de la care invata acesta stiinta - medicina tibetana Marea sa vocatie si competenta profesionala i-au dat posibilitatea sa adune un impresionant material documentar si sa-l ordoneze astfel incat sa puna in

Medicina tibetana dupa dr.Dolma si dr.Dolkar Khangkar

de Evghenia Cozma

Cod produs: 0000181432

Editura: Provita de sus

Data aparitie: 2018

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-93459-0-8

Numar de pagini: 300

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Arta de a redobandi sanatatea si tineretea.

Evghenia Cozma, locuieste timp de 23 de ani in India, unde devine discipola lui Dhirendra Brahmachari, considerat cel mai mare yoghin al sec. XX, gurul Indirei Gandhi. Tot acolo o intalneste pe dr. Dolkar Khangkar de la care invata acesta stiinta - medicina tibetana. Marea sa vocatie si competenta profesionala, i-au dat posibilitatea sa adune un impresionant material documentar si sa-l ordoneze astfel incat sa puna in evidenta asemanarile dintre conceptele medicinei tibetane si actualele conceptii stiintifice. Partea I si a II-a ne introduc pe taramul misterios al Tibetului, familiarizandu-ne cu principiile de baza ale medicinei tibetate, pentru ca apoi, intr-un limbaj extrem de accesibil, sa scoata la lumina secretele sanatatii - atat de simple si la indemana oricui. Partea a III-a prezinta medicina ezoterica tibetana si modul in care aceasta se imbina perfect cu cele mai recente descoperiri ale stiintei occidentale, aici fiind ascunsa de fapt cheia sanatatii si a longevitatii.

„De-a lungul procesului de concepere a acestei carti multi prieteni, cunostinte, familia, m-au sustinut moral si rn-au incurajat in multe momente. Totusi exista cateva persoane fara de care aceasta carte nu ar fi aparut, de aceea vreau sa le multumesc in mod special. 

Aurorei si lui Nicolau von Flondor vreau sa le multumesc pentru ca au devenit ca si familia mea, familia naturala fiind departe de mine. 

Vreau sa-mi exprim recunostinta fata de dr. Nicoleta Zamfiroiu Avidis si dr. Lidia Lascu, medici specialisti oftalmologi, care m-au salvat pe ultima suta de metri inain e de orbire, cauzata de un accident, si datorita carora a fost posibila erminarea acestei carti si continuarea muncii la urmatoarele volume. 

De asemenea vreau sa-i multumesc Anei Maria Ciotir care a venit Intotdeauna cu solutii foarte practice in momentele dificile din viata, momente ce nu au ezitat sa apara de-a lungul procesului de munca la Medicina tibetana. Dar mai ales vreau sa-i multumesc pentru implicarea in publicarea cartii. Fara suportul sau dezinteresat, aparitia cartii ar fi fi mul amanata sau chiar imposibila. 

In primul rand trebuie sa-i multumesc lui Dumnezeu pentru ca mi-a scos-o in cale pe dr. Dolkar Kangkar care mi-a dat curajul sa cred ca pot sa-mi indeplinesc dorinta de a scrie si de a face cunoscuta aceasta minunata stiinta - medicina tibetana - si in tarea mea, Romania. Ea a fost prima care mi-a propus acest lucru si mi-a pus la dispozitie multe dintre materialele necesare pentru informare.“ - Evghenia Cozma


Data aparitie 2018
Editie Editia I
ISBN 978-606-93459-0-8
Numar de pagini 300
Tip coperta Cartonat
Autor

Evghenia Cozma

Numar pagini 300
Scroll