Microfonul magic WORLDS APART o sa fie pe placul tuturor copiilor Microfonul magic este cea mai la moda jucarie pe care o vor adora copiii indiferent de varsta acestora Minunata jucarie va transforma un exercitiu de karaoke intr-un videoclip adevarat Cei mici isi vor exersa calitatile de cantareti si vor impresiona cu toate versurile pe care le cunosc Copiii iubesc sa cante si sa danseze iar microfonul magic vine in completarea lor si este ideal pentru micile

Microfonul magic worlds apart 577

Cod produs: 0000140351

Brand: Worlds Appart

Colectie: Worlds Appart

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Microfonul magic WORLDS APART o sa fie pe placul tuturor copiilor! Microfonul magic este cea mai la moda jucarie pe care o vor adora copiii, indiferent de varsta acestora. Minunata jucarie va transforma un exercitiu de karaoke intr-un videoclip adevarat. Cei mici isi vor exersa calitatile de cantareti si vor impresiona cu toate versurile pe care le cunosc! Copiii iubesc sa cante si sa danseze iar microfonul magic vine in completarea lor si este ideal pentru micile vedete. Setul include un microfon, un super selfie stick si o casca pentru ureche. El este ideal pentru a pune in scena jocul de rol si pentru a le stimula creativitatea, coordonarea si imaginatia celor mici.

 

ATENTIE! Produsul este recomandat copiilor cu varsta de peste 8 ani sub supravegherea unui adult. Poate contine elemente mici, care pot fi inghitite.

 


Colectie Worlds Appart
Scroll