Micul C&259;&539;el de Usturoi &537;i BAGHETA MAGIC&258; – Puzzle este recomandat tuturor copiilor cu vârsta peste 3 aniAcest puzzle con&539;ine 40 de piese &537;i îi face pe copii s&259; observe &537;i s&259; înve&539;e cum s&259; construiasc&259; imaginea personajului central al c&259;r&539;ii Pofti&539;i la Bal Micul C&259;&539;el de Usturoi – un supererou complet ie&537;it din tipare Este cunoscut în toat&259; lumea

Micul catel de usturoi si bagheta magica puzzle

Cod produs: 0000240956

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Micul Cățel de Usturoi și BAGHETA MAGICĂ – Puzzle este recomandat tuturor copiilor cu vârsta peste 3 ani.

Acest puzzle conține 40 de piese și îi face pe copii să observe și să învețe cum să construiască imaginea personajului central al cărții Poftiți la Bal!, Micul Cățel de Usturoi – un supererou complet ieșit din tipare. Este cunoscut în toată lumea pentru puterile lui miraculoase. Voi l-ați cunoscut?
Atunci când o piesă se potrivește perfect cu o altă piesă, o nouă lume prinde viață în mâinile copiilor, iar acest lucru îi face pe cei mici să fie din ce în ce mai entuziasmați cu fiecare puzzle realizat.
Puzzle-ul creează abilități de învățare și înțelegere. Este modalitatea ideală de a-ți ajuta copilul să înțeleagă modul de rezolvare a problemelor simple, dezvoltând abilități importante care îl vor ajuta pe măsură ce va progresa spre sarcini mai dificile.
Construcția pieselor de carton face ca puzzle-ul să fie ușor de înțeles și de utilizat și, de asemenea, este o modalitate excelentă de a îmbunătăți coordonarea mâini-ochi și de a încuraja dezvoltarea abilităților motorii esențiale și de concentrare.
DESPRE AUTOR:
Lavinia Trifan, ilustrator și autor al aventurilor micului Cățel de Usturoi din cartea Poftiți la Bal și al jocului Poftiți la joacă!, citea o mulțime de povești în copilărie, iar aventura sa ca autor a început devreme, în studenție. Este autor și ilustrator și al cărții de colorat În lumea fructelor și a legumelor cu Micul Cățel de Usturoi.
De asemenea, Lavinia Trifan a dat viață personajelor Ema și Eric din seria autoarei Ioana Chicet-Macoveiciuc.
 
 
Caracteristici:
Autor: Lavinia Trifan;
Ilustrații: Lavinia Trifan;
Vârsta: 3 ani+;
40 de piese de puzzle;
1 planșă A3;
Cutie cartonată (dimensiuni 11,5 x 16 cm).

Scroll